Heunzey
Kilopat
Hocam benim belirtiğim araç nasıldır çoğu insan seviyor çoğuda sevmiyor sizin de fikrinizi almak istiyorum.
Açıkçası araç hakkında bir bilgim yok. Ondan dolayı yorum yapamayacağım.
Hocam benim belirtiğim araç nasıldır çoğu insan seviyor çoğuda sevmiyor sizin de fikrinizi almak istiyorum.
Turbo takmak öyle "tak" deyince takılacak bir şey değil. Özellikle de Turbo'lu versiyonu olmayan bir motor için. Ya elindeki güç ile idare edecek ya da aracını değiştirecek.
Yazılım işin en kolay kısmı, Manifoldları ithal mi getirecek? mecbur özel yaptırması gerek. Para tutan kısım mekanik, diğerleri yapılır.Ülkemizde 1.6 atmosferik olarak satılan Toyota araçları, yurt dışında G16E motor koduna sahip Turbo'lu 1.6 benzinli motor ile satılmaktadır. İki motor aynı ve Turbo'lu versiyon olarak satılmaktadır.
G16E motorun haritasına ulaşılabilirse düşük maliyetlerle çözüme kavuşturulabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.