Turk Telekom Zyxel EX3301-T0 Root erişimi nasıl sağlanır?

Bu farklı bir modem için sanırım, ftp ile erişmeyi dener misin?
Aynı modem.
1697461202771.png

FTP ile bağlanmaya çalıştım admin ile bağlanıyor fakat root ile denediğim zaman sunucu beni geri atıyor yanlış şifre gidiyorum bu sefer şifre hatalı diyor, doğru şifre girdiğim zaman ise sunucu geri atıyor. Galiba sistem içinden root için FTP false konumda.

Son düzenleme:
Aynı modem.
Eki Görüntüle 1979480

FTP ile bağlanmaya çalıştım admin ile bağlanıyor fakat root ile denediğim zaman sunucu beni geri atıyor yanlış şifre gidiyorum bu sefer şifre hatalı diyor, doğru şifre girdiğim zaman ise sunucu geri atıyor. Galiba sistem içinden root için FTP false konumda.
Telnet ile bağlanmanın yolu olmalı aslında. Türk Telekom ekipleri modemde bi sorun oluduğunda telnet ile bağlandığını düşünüyorum. Belki global ip denersen olabilir. Ftp için admin hesabından ayar yapılıyor olması lazım.

Aynı modem.
Eki Görüntüle 1979480

Root şifresini nasıl kırdınız bilgi verebilir misiniz?

Buradaki adımları tek tek takip edin IV kodu kısmı çok önemli kodu HEX'e çevirdikten sonra bölmeyi unutmayın.

Siz de bana nasıl ROOT'u aktif edeceğimi söyler misiniz?

Son düzenleme:
// Edit

Kod:
{"result":"ZCFG_SUCCESS",
"ReplyMsg":"Page",
"ReplyMsgMultiLang":"",
"Object":[{"Index0":1,"Index1":1,"Enabled":false,
"Username":"root",
"Password":"f2kWEEwz8h",
"EnableQuickStart":true,
"Privilege":"login,httpd,samba"}

root şifresini bende çözdüm ancak dediğiniz gibi ftp erişimi kapalı sanırım güncelleme ile fixlenmiş.

Aşağıdaki makalede config dosyasını export etmeyi anlatıyor, bunu hergün çalışan 00:01 de çalışan cronjob ile başarıyor. Bu mantıkla modemin yazılımında kod çalıştırmak mümkün. Sanırım root kullanıcısı da bu şekilde aktif edilebilir.

Çalışan script: GitHub - drumpinicho/ex3301pass: Extract pass root/admin from ZyXEL ex3301-to

Son düzenleme:
Sorun config dosyasını çıkarmak değil o bir şekilde çıkıyor kodlar ile onu geri yüklemek problem, hiçbir şekilde sistem kabul etmiyor benim denediğim yollar ile 2 gündür full günün üstünde çalışıyorum.
Modemi tamamen sıfırlasak yada ayarlarını kurcalasak ISP tarafından destek istesek root bir şekilde aktif olurmu acaba, ISP nin bir şekilde erişiyor olması gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı