Turkcell 50 Mbps paket 90 Mbps hız veriyor

Single connection da bir daha ölçer misiniz aynı siteden?

Ben de Superonline kullanıcısıyım 100MB paketim var fakat 200MB gözüküyor o sitede. İndirmelerim 100MB hızında ama. Diğer siteler de 100MB gösteriyor. Sadece Speedtest by Oakla iki katını gösteriyor. Belki sitede bir sıkıntı vardır. Single yapınca bağlantıyı 100 gösteriyor.

105 TL çok fazla bu hıza düşük hıza daha az ödenebilir bence. Bu arada neden düşük hız tercih ettiğinizi sorabilir miyim?
Daha önce fiber 24mbps paketini kullanıyordum. Taahhüt bitti ve fiyatı çok arttı bu sebeple fiberden vazgeçtik. Bu paket 24mbps'e kadar fakat max 10 fln gördüm. 24 ay taahhütt olunca ayrılamıyoruz maalesef.

Single connection da bir daha ölçer misiniz aynı siteden?

Ben de Superonline kullanıcısıyım 100 MB paketim var fakat 200 MB gözüküyor o sitede. İndirmelerim 100 MB hızında ama. Diğer siteler de 100 MB gösteriyor. Sadece Speedtest by oakla iki katını gösteriyor. Belki sitede bir sıkıntı vardır. Single yapınca bağlantıyı 100 gösteriyor.

Single connection testinde 48Mbps aldım hocam. Multi connection yaparken 2 katını gösteriyor. Teşekkür ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı