P puskapus Picopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Turkcell başvurusu yaptım ama internetim Türk Telekom oldu ve TT ekipleri geldi. Sebebini bilen biri varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024
Turkcell başvurusu yaptım ama internetim Türk Telekom oldu ve TT ekipleri geldi. Sebebini bilen biri varsa yazabilir mi?
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 18 Mayıs 2024 #2 Türk Telekomun altyapısını kullanıyordur?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 18 Mayıs 2024 #3 puskapus dedi: Turkcell başvurusu yaptım ama internetim Türk Telekom oldu ve TT ekipleri geldi. Sebebini bilen biri varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Doğru yere başvuru yaptığınıza emin misiniz?
puskapus dedi: Turkcell başvurusu yaptım ama internetim Türk Telekom oldu ve TT ekipleri geldi. Sebebini bilen biri varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Doğru yere başvuru yaptığınıza emin misiniz?
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 19 Mayıs 2024 #4 puskapus dedi: Turkcell başvurusu yaptım ama internetim Türk Telekom oldu ve TT ekipleri geldi. Sebebini bilen biri varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Altyapısı Türk telekomsa onlar gelebilir ama gene de değişik.
puskapus dedi: Turkcell başvurusu yaptım ama internetim Türk Telekom oldu ve TT ekipleri geldi. Sebebini bilen biri varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Altyapısı Türk telekomsa onlar gelebilir ama gene de değişik.
P puskapus Picopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 Vınnnn dedi: Doğru yere başvuru yaptığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet zaten geldiklerinde turkcellden mesaj geldi
Vınnnn dedi: Doğru yere başvuru yaptığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet zaten geldiklerinde turkcellden mesaj geldi