Turkcell bayiinden alınan telefon iade edilebilir mi?

Volkankerem

Decapat
Daha fazla  
Turkcell bayiinden Xiaomi Redmi 13 aldım. Kaskosuyla beraber taksitle 21 bin liraya geldi. İnternette baktım 10 bin liraya garantili alabiliyoruz. Ben bu telefonu iade edebilir miyim? Perşembe günü aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasko'nuzu kesin iade edebilirsiniz. Sözleşmelerde 7 günlük koşulsuz iade hakkınız mevcut. Zaten "kasko" diyerek satılan sözleşmelerin kasko ile uzaktan yakından alakası yok, tüketici soymaya yönelikler.

Zararın neresinden dönerseniz kâr, sözleşmeyi acilen iptal ettirin.

Kasko'nuzu kesin iade edebilirsiniz. Sözleşmelerde 7 günlük koşulsuz iade hakkınız mevcut. Zaten "kasko" diyerek satılan sözleşmelerin kasko ile uzaktan yakından alakası yok, tüketici soymaya yönelikler.

Zararın neresinden dönerseniz kâr, sözleşmeyi acilen iptal ettirin.
Kötü dolandırıldık hocam telefonu iade edemiyorsak pek bir anlamı yok.

Kötü dolandırıldık hocam telefonu iade edemiyorsak pek bir anlamı yok.

Ortada dolandırma yok hocam, dikkatsizliğinize gelmiş.

Telefonu kredi kartı ile mi aldınız yoksa hat üzerine mi aldınız? Hat ile aldıysanız, o da sözleşme sayılıyor hattı 7 gün içinde iptal ettirebilirsiniz ama telefon ile alınca nasıl işliyor bilmiyorum.

İlçe tüketici hakem heyetini arayıp sorabilirsiniz.

Ortada dolandırma yok hocam, dikkatsizliğinize gelmiş.

Telefonu kredi kartı ile mi aldınız yoksa hat üzerine mi aldınız? Hat ile aldıysanız, o da sözleşme sayılıyor hattı 7 gün içinde iptal ettirebilirsiniz ama telefon ile alınca nasıl işliyor bilmiyorum.

İlçe tüketici hakem heyetini arayıp sorabilirsiniz.
Hat üzerine aldık ve taksitle aldık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı