Bu konuya ne zaman cevap yazdım ben diye sorguladım anlık olarak.Bence kolay olur Benin arkadaş vardı ne zaman görsem telefonla takılıyorduSonuçta koşuşturmuyorsun biraz primi var vs.
Ben çalışmıştım zamanında. Büyük şehirde olmayınca rahat oluyor gerçekten o tarz işler. Bence çalışılır. Bir şey yaptığın yok zaten, gelen çoluk çocuğa telefon gösteriyorsun o kadar.
Hocam eğitim dedikleri işte o dönemin cihazları hakkında bilgiler, tarifeler hakkında bilgiler verme, müşterileri nasıl çekebileceğine dair bilgilendirmeler falan yapıyorlar ekstra verdikleri bir eğitim yok.Dükkan çarşı vs gibi merkezi bir noktada da değil gelip gidip şu ürünleri satın diye baskı yapmadıkça benlik sorun yok çalışırım.
@erenforsakeN hocam iki sorum olacak. Eğitim veriliyormuş sanırım başta o eğitimde neler oluyor kaç gün sürüyor?
Özel sağlık sigortası yapıldığı söyleniyor ilanda bu normal sigortadan farklı bir şey mi normal sigorta yapılmıyor mu?
Hocam eğitim dedikleri işte o dönemin cihazları hakkında bilgiler, tarifeler hakkında bilgiler verme, müşterileri nasıl çekebileceğine dair bilgilendirmeler falan yapıyorlar ekstra verdikleri bir eğitim yok.
Sağlık sigortası normal sigortadan farklı hocam. Sağlık sigortası için SGK'ya bağlı olma zorunluluğu yok. Yani normal sigorta yapmayıp sadece sağlık yaptırıyor olabilirler ama onu sorman lazım o konuda net bir bilgim yok.
Hocam bu şubeden şubeye çok değişiyordur ama ben çalıştığım dönem boyunca 1 kez olsun öyle bir şey ile karşılaşmadım.Hocam genelde satış yapılması için baskı yapıldığını söylemiş eski çalışanları siz ne düşünüyorsunuz?
Zor bir olayı yok insan ilişkilerinin iyi olması yeterli olur.
Bu konuya ne zaman cevap yazdım ben diye sorguladım anlık olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.