Binamda aynen böyle bir pano gördüm. Ancak sorun şu ki, sokağımda Türk Telekom ve Turkcell'in ayrı VDSL2 internet altyapıları var. Ancak fiber altyapı bulunmamakta. Bu söylemi neye dayanarak söylüyorlar, bu pano aldatmaca mı?
Belki yakın zamanda bulunduğunuz bölgeye Fiber altyapı gelecektir.
Ayrı olarak BTK'ya E-Devlet ile giriş yapın oradan SUPERONLİNE'a adresinizi belirterek yakın zamanda adresime Fiber altyapınız gelecek mi? diye sorun onlar cevap verecektir.
Hocam 1 aydır bekliyorum. Gelen giden yok. Ancak şöyle bir olay var. Bulunduğum yer resmen şehrimin merkezi mahallesi. Yerleşme aşırı fazla. Fiber altyapı yapsalar alacak kişi çok.
Hocam 1 aydır bekliyorum. Gelen giden yok. Ancak şöyle bir olay var. Bulunduğum yer resmen şehrimin merkezi mahallesi. Yerleşme aşırı fazla. Fiber altyapı yapsalar alacak kişi çok.
Merhaba, gelen taleplere göre planlı bölgelerde değişiklik olabiliyor. Proje adresleri bizde bulunmuyor. Talep ettiğiniz adresi sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Eğer adresinizde bir çalışma başlatılırsa sorgu sayfasında size bilgilendirme sağlanıyor.