T Tezgahtaki Mengene Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 308 14 Şubat 2020 #1 Telegram'da konuşmaların ve aramaların şifrelendiğini biliyoruz fakat Turkcell'in BiP uygulamasında konuşmalar ve aramalar şifreleniyor mu? Ayrıca WhatsApp'ta yazışma e konuşmalar şifreleniyor mu?
Telegram'da konuşmaların ve aramaların şifrelendiğini biliyoruz fakat Turkcell'in BiP uygulamasında konuşmalar ve aramalar şifreleniyor mu? Ayrıca WhatsApp'ta yazışma e konuşmalar şifreleniyor mu?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.970 Makaleler 6 Çözümler 32 14 Şubat 2020 #2 Whatsapp'ta şifreleniyor hatta mesaj göndermeden önce şifrelendiğine dair uyarı da çıkıyor zaten. BiP'in şifreli olduğunu sanmıyorum.
Whatsapp'ta şifreleniyor hatta mesaj göndermeden önce şifrelendiğine dair uyarı da çıkıyor zaten. BiP'in şifreli olduğunu sanmıyorum.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 14 Şubat 2020 #3 Bip'i bilmiyorum ama WhatsApp'da şifrelendiği konuşmanın en üstünde yazıyor zaten.
T Tezgahtaki Mengene Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 308 7 Mart 2020 #4 Bip'te şifreleme olayı varmış. ''Güvenli ve Şifreli'' ibaresi çıkıyor bir sohbete başlamadan önce. Turkcell destek ekibine sormuştum.
Bip'te şifreleme olayı varmış. ''Güvenli ve Şifreli'' ibaresi çıkıyor bir sohbete başlamadan önce. Turkcell destek ekibine sormuştum.