YESO2087 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 Merhaba. Bugün kendime Turkcell biz+ aboneliğini satın aldım. Avantajlarını beğendim. Acaba bu biz+ aboneliğinin bir biz grubu oluştururken bir avantajı var mıdır? Dosya Ekleri Screenshot_20241228_163534_Turkcell.png 124,4 KB · Görüntüleme: 74 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2024
Merhaba. Bugün kendime Turkcell biz+ aboneliğini satın aldım. Avantajlarını beğendim. Acaba bu biz+ aboneliğinin bir biz grubu oluştururken bir avantajı var mıdır?
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.302 Makaleler 1 Çözümler 14 28 Aralık 2024 #2 GB ayrıcalıkları arasında salla Kazan'dan günlük 10 GB, ayda bir kez 1 GB transfer hakkı gibi avantajlar bulunur. Paycell, pasaj, Fizy, lifebox, TV+, Turkcell Superonline ve Superbox gibi Turkcell markalarında da dönemsel fırsatlardan yararlanabilirsin. Ayrıca, marka faydaları havuzundan, her abonelik dönemi boyunca seçeceği 1 fırsatları seçme hakkına da sahip olursun.
GB ayrıcalıkları arasında salla Kazan'dan günlük 10 GB, ayda bir kez 1 GB transfer hakkı gibi avantajlar bulunur. Paycell, pasaj, Fizy, lifebox, TV+, Turkcell Superonline ve Superbox gibi Turkcell markalarında da dönemsel fırsatlardan yararlanabilirsin. Ayrıca, marka faydaları havuzundan, her abonelik dönemi boyunca seçeceği 1 fırsatları seçme hakkına da sahip olursun.