Turkcell çekim ve hız düşüyor

RSPAN

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle herkese selam KYK yurdunda kalıyorum ve mühendislik bölümü okuyorum bu yüzden internet kullanımım gerekli ve tabii ki ekstra olarak sosyal hayat iletişim içinde internet tabii ki gerekli. Yurdumuz kampüsün içerisinde yer almakta ve çok kalabalık 4.5G Full çekse dahi internetlerimiz çalışmıyor 3G'ye aldığımızda internet biraz daha rahatlıyor fakat yine de 1Mbit gibi bir hız alıyoruz. Superbox almıştım fakat çekmediği için çok da kullanamıyorum boşuna para ödüyorum resmen. Gördüğünüz üzere bu hızlarla ne ders dinlemek ne de iletişim kurmak pek de mümkün olmuyor. Fakat internet sabah saatlerine karşın rahatlıyor kalabalık azaldıkça baz istasyonuna binen yük azalıyor sanırım bundan kaynaklı. Sorum şu bu sorunu nasıl düzeltebiliriz ne gibi bir yol izleyerek bu internet sorununu en azından birazcık daha olsa hızlandırma aşamasına gidebiliriz sürekli kopmalar yaşıyoruz ve neredeyse telefonla bile görüşemiyoruz. Ne gibi bir yöntem izlemeliyim kimlerle iletişime geçmeliyim ya da hangi firmayla konuşmam gerekiyor bu konu hakkında yardımcı olursanız çok minnet duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…