Turkcell faturalı hat ile Steam'e para yatırma

CaptainOmer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben faturalı hatta geçen ay geçtim, ondan önce TL kullanıyordum. TL kullandığım için hattımda 45'e yakın lira vardı. Faturalıya geçince ( paketim 25 liralık ) ilk ay ödemezsin dediler hattımdaki paradan kesilirmiş şimdi ikinci aydayım hattımda 20 TL var ve ben bu parayı Steam'e yatırmak istiyorum, yatırabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O 20 TL'de bu ay faturandan düşecek. Faturalı hat kullandığın için istediğin an yatırabilirsin zaten. İstersen 100 TL bile yatırırsın. Yani şöyle olur: Bu ay faturan 25 TL-20 TL indirim =5 TL fatura gelir, sen de 20 TL Steam'a yatırırsan 25 TL gelmiş olur faturan.

O 20 TL'de bu ay faturandan düşecek. Faturalı hat kullandığın için istediğin an yatırabilirsin zaten. İstersen 100 TL bile yatırırsın. Yani şöyle olur: Bu ay faturan 25 TL-20 TL indirim =5 TL fatura gelir, sen de 20 TL Steam'a yatırırsan 25 TL gelmiş olur faturan.
Öncelikle cevabın için teşekkürler. Peki bu ay yatırmayıp 5 liralık faturayı ödesem , diğer ay yatırsam , ay sonunda 25 Tl 'lik faturanın üstüne mi gelir ( yani fatura + kaç Tl yatırdıysam ) ?

Evet, o şekilde oluyor. Fatura miktarınızı, alışverişinizi ve 0,50 TL SMS parasını ödersiniz.

Emin değilim fakat sanırım olmuyor. Ayrıca faturalı kullanırken neden TL yatırmak istiyorsunuz ki ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı