Turkcell fiber durup dururken 1000Mbps oldu

Selamlar. Turkcell fiber 10Mbps tarifesini kullanıyordum. Birkaç dakikalık internet kesintisi sonucu Speedtest yapayım dedim ve çıkan sonuç bu:
Aranızda böyle bir şeyi daha önceden yaşayan oldu mu?

Eki Görüntüle 988049
Speedtest kandırmacası olabilir. Turkcell datacenterları yerine farklı bir şehir seç sunucu olarak. (Web sitesinden ölçüm yap.)

Veya Nperf kullan.
 
Fiber varsa rahat bir şekilde 1000Mbps verirler, VDSL varsa sıkıntı sadece. Fiber adı altında 10Mbps olan paketler aşırı saçma gerçekten...
Evet cidden komedi. Fiber altyapı diyor ama paketlere bakıyorsun 10 Mbps ile 24 Mbps arasında değişiyor. :D Hem VDSL'e göre daha pahalı hem de VDSL ile sundukları hızlar daha yüksek oluyor bazen.
 
Modem arayüzünden hat değerlerini gönderir misiniz?
Fiber'de hat değerleri olmaz hocam.
Bendeki hız artması gitmiş. Sizde durum ne?
10MBPS alıyorum şu an, düzeldi :) Hızlar düzelmeden önce evdeki laptopa format atıp 300-400GB dosya indirdim buluttan :D Buluta atmam da birkaç saat sürmüştü 100MBPS upload sağolsun.
 
1 haftadır Turkcell süperbox da da dalgalanma var. Bir yıldır max. 4.5G evim de 3 diş çekerken şu anda full çekiyor. Valorant da 40-45 arası ping ile oynarken şu anda 26-30 ping arasında oynuyorum. Up/down testinde ise sadece 20 Mbit artış var.
 

Geri
Yukarı