Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 589 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 Benim hattım Türk Telekom ama modem Turkcell olduğu için güvenli interneti nasıl kapatabilirim aylardır uğraşıyorum kapatamadım Ubisoft veya RDR2 GTA 5 gibi oyunlarda Online girme oyun yüklememe sorunu çıkarıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Benim hattım Türk Telekom ama modem Turkcell olduğu için güvenli interneti nasıl kapatabilirim aylardır uğraşıyorum kapatamadım Ubisoft veya RDR2 GTA 5 gibi oyunlarda Online girme oyun yüklememe sorunu çıkarıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm Adrastos 17 Haziran 2024 www.turkcell.com.tr sitesinden giriş yaparak "Güvenli İnternet Profili" kısmından değiştirebiliyorsunuz.
www.turkcell.com.tr sitesinden giriş yaparak "Güvenli İnternet Profili" kısmından değiştirebiliyorsunuz.
ProbabilityGuard Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #2 Turkcell’i arayıp kapattırabilirsiniz ben öyle yapmıştım. Numarası 532. Artı 0 Eksi
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.221 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #3 www.turkcell.com.tr sitesinden giriş yaparak "Güvenli İnternet Profili" kısmından değiştirebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
www.turkcell.com.tr sitesinden giriş yaparak "Güvenli İnternet Profili" kısmından değiştirebiliyorsunuz.
KS KS Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 589 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #4 Adrastos dedi: www.turkcell.com.tr sitesinden giriş yaparak "güvenli internet profili" kısmından değiştirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Girdim ama bulamadım tam ne tarafta. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: www.turkcell.com.tr sitesinden giriş yaparak "güvenli internet profili" kısmından değiştirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Girdim ama bulamadım tam ne tarafta.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.221 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #5 Gerald_Emo dedi: Girdim ama bulamadım tam ne tarafta. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi