Arkadaşlar merhaba. Benim bulunduğum yerde altyapı bulunmamakta ve bu yüzden Turkcell Superbox kullanıyorum ve aktif olarak da FIFA gibi Online oyunlar oynamaktayım. Fakat pingim 90-100 bazen 300-400'lere 600'lere fırladığı oluyor. Lan kablosu ile bağlantı yaptım fakat sonuç aynı. Bana önerebileceğiniz bir kaliteli lan kablosu markası tavsiyesi olur veya modem ile ilgili olur başka bir şeyde olur yardımcı olur musunuz?
Boyle bir şey varmis dene istersen. Video fake olabilir. Ilk yapilan test kablosuz, anten takildiginda yapilan test kablolu baglamis olabilir. Adamlar oraya harici anten girisi yapmislar. Aslinda mantiken fayda etmesi lazim. Modemi cam kenarlarinda kullanmaya calis.
Biraz baktim da modem, antenleri aldigi interneti kablosuz olarak dagitirken kullaniyor diyenler var. Zaten bu antenlerin cok az kiside ise yaradigi soylenmis. Kimileri catiya kurmaya calismis modemlerini. Catiya kurabiliyorsan kur.
Biraz baktim da modem, antenleri aldigi interneti kablosuz olarak dagitirken kullaniyor diyenler var. Zaten bu antenlerin cok az kiside ise yaradigi soylenmis. Kimileri catiya kurmaya calismis modemlerini. Catiya kurabiliyorsan kur.