Turkcell Superonline 35Mbps alınır mı?

İbrahim Urhan

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da söylediğim gibi sizce alınır mı? Sürekli Online oyunlar oynayan biriyim. Kesinti olur mu? Kullananlar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Paket bu (35Mbps olan)

Şahsen kullanıyorum, ethernet kablosu var, ping sorunu aman aman yaşamıyorum. İndirme hızım 3,5/4 Mb/s kadar çıkıyor, gece vakti boştayken 4 mb/s zorluyor.

Başlıkta da söylediğim gibi sizce alınır mı? Sürekli Online oyunlar oynayan biriyim. Kesinti olur mu? Kullananlar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Paket bu (35Mbps olan)
bence almayın rezalet ben 25 mbps aldım 25 mbps hariç tüm değerleri alıyorum ve indirme hızım testekkinin 2 katı düşük

Paket bu (35Mbps olan)

Almanızı önermem onun yerine TurkNet'e geçin 140 TL 1000 Mbps kadar çıkıyor ben memnunum bayağı.

Turkcell ve Türk Telekom ikiside hem pahalılar hem ping sorunları vs. çok oluyor oyun oynuyorsunuz o yüzden hiç tavsiye etmem ping istemiyorsanız ya Türksat ya Türknet kullanmalısınız.

Kaç kişi kullanacak interneti.

4 hocam.

Almanızı önermem onun yerine TurkNet'e geçin 140 TL 1000 Mbps kadar çıkıyor ben memnunum bayağı.

Turkcell ve Türk Telekom ikisi de hem pahalılar hem ping sorunları vs. çok oluyor oyun oynuyorsunuz o yüzden hiç tavsiye etmem ping istemiyorsanız ya Türksat'ya TurkNet kullanmalısınız.

Hocam TurkNet'te yavaşlama, kesinti vb. şeyler oluyor mu ve stabil olarak kaç Mbps oluyor? Ve indirme hızı kaç?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı