Turkcell Superonline fiber mi TurkNet VDSL mi?

totoca.

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
312
Çözümler
6
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dell Inspiron 15 7577-0074
Nvidia GTX 1050Ti
Intel Core i7-7700HQ
8GB RAM
1TB HDD + 128GB SSD
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Şu an evimde Superonline kullanıyorum ve TurkNet'e geçmek istiyorum. İkisinde de sanırım maksimim altyapı var yani anladığım kadarıyla. Sizce hangisini kullanmalıyım?

1624299932955.png


Screenshot_19.png
 
Ben şu an TurkNet kullanıyorum ve pek memnun değilim fiyatı ne kadar uygunda olsa sorunları hiç bitmiyor İstanbul'un merkezinde olmama rağmen eğer bütçe konusunda sıkıntı yoksa iyi bir hizmet almak istiyorsan Superonline seç kazık fiyatları olsa da en iyi hizmeti Superonline'dan aldım.
 
Daha geçen haftaya kadar TurkNET VDSL kullanıcısydım ve artık Superonline ye geçtim. Size önerim VDSL den uzak durun. Benim olduğum yerdeki altyapıdan kaynaklı olarak kesilmelerden gına geldi artık. Sürekli online sınavlarımda dahil kesilip duruyordu. Geçen hafta Superonline ye geçtim. TurkNet'te 99 TL ödüyordum. VDSL ve 75 Mbps internete. Artık 129 TL ödüyorum. Fiber, 100 Mbps ve WiFi 6 destekli modeme. İtiraf etmeliyim ki Superonline ye geçtikten sonra o kadar rahtladım ki. Eskiden fiyatlarından şikayet edip TurkNet'e geçmiştim şimdi yapılan zamlar sonrası neredeyse aynı fiyattalar bu yüzden hazır fiber şansım varken fiber kullanıyorum size de aynısını öneririm.
 
Fiyat benim için önemli değil en iyi hızı hangisinde alabilirim?
Daha geçen haftaya kadar TurkNet VDSL kullanıcısydım ve artık Superonline'ye geçtim. Size önerim VDSL'den uzak durun. Benim olduğum yerdeki altyapıdan kaynaklı olarak kesilmelerden gına geldi artık. Sürekli Online sınavlarımda dahil kesilip duruyordu. Geçen hafta Superonline'ye geçtim. TurkNet'te 99 TL ödüyordum. VDSL ve 75 Mbps internete. Artık 129 TL ödüyorum. Fiber, 100 Mbps ve Wi-Fi 6 destekli modeme. İtiraf etmeliyim ki Superonline'ye geçtikten sonra o kadar rahtladım ki. Eskiden fiyatlarından şikayet edip TurkNet'e geçmiştim şimdi yapılan zamlar sonrası neredeyse aynı fiyattalar bu yüzden hazır fiber şansım varken fiber kullanıyorum size de aynısını öneririm.

Teşekkür ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı