çaçapa10 Picopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Selam dostlar, Discord için GoodbyeDPI denedim ancak çalışmadı. Kaspersky'ı durdurdum ama gene çalışmadı. Bu Discord'a girmenin yolu yok mu VPN ile falan? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025
Selam dostlar, Discord için GoodbyeDPI denedim ancak çalışmadı. Kaspersky'ı durdurdum ama gene çalışmadı. Bu Discord'a girmenin yolu yok mu VPN ile falan?
Çözüm T R O J A N 5 Ağustos 2025 Şunu deneyebilirsin hocam ufakta olsa oyunlarda ping çıkarabiliyor ama haberin olsun.
T R O J A N Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 438 Çözümler 7 5 Ağustos 2025 #2 Şunu deneyebilirsin hocam ufakta olsa oyunlarda ping çıkarabiliyor ama haberin olsun. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS çaçapa10 Picopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #3 T R O J A N dedi: Şunu deneyebilirsin hocam ufakta olsa oyunlarda ping çıkarabiliyor ama haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu vallahi umudum yoktu harbi teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
T R O J A N dedi: Şunu deneyebilirsin hocam ufakta olsa oyunlarda ping çıkarabiliyor ama haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu vallahi umudum yoktu harbi teşekkür ederim.
T R O J A N Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 438 Çözümler 7 5 Ağustos 2025 #4 çaçapa10 dedi: Hocam oldu vallahi umudum yoktu harbi teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi günler. Artı 0 Eksi
çaçapa10 dedi: Hocam oldu vallahi umudum yoktu harbi teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi günler.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.802 Çözümler 25 5 Ağustos 2025 #5 Ek olarak ekleyeyim. Windscribe VPN kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi