Turkcell Superonline ile Steam çok yavaş indiriyor

KomutanLogar0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba. Superonline internet kullanıyorum. Birkaç gündür birkaç oyunu (CS2, Valorant, RDR2, GTA V, It Takes Two, The Forest, FC24 gibi) normal indirme hızımda sorunsuz bir şekilde indirdim. Ama ne olduysa dün gece Ready or Not oyununu indirmeye çalışınca oldu (diğer oyunlarda da aynı şey oluyor). Oyunun bir kısmını normal internet hızımla sorunsuz bir şekilde indirmiştim. Ama anlamadığım bir şekilde kalan kısmı böyle sorunlu inmeye başlıyor ve bu her oyunda böyle. Normalden çok çok düşük indirme hızı alıyorum ve ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi 3 günde indiriyor. Modemi kapatıp açtım, bilgisayarı kapatıp açtım, Steam'i kapatıp açtım fakat sonuç hala aynı. Alta internetimde normalde aldığım hız değerleri ve Steam'de aldığım hız değerinin yazılı olduğu ekran görüntülerini bıraktım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Steam indirme sunucsunu değiştirmeyi dene ayarlardan
Miami Tokyo gibi sunucular hızlı ama yine de internetten en hızlı sunucuları araştır.

Steam indirme sunucsunu değiştirmeyi dene ayarlardan.
Miami Tokyo gibi sunucular hızlı ama yine de internetten en hızlı sunucuları araştır.

Hocam çok çok teşekkür ederim. Tokyo yapınca oldu. Ama bunun sebebi nedir? Yani neden indirme sunucusu Türkiye'yken ilk başta sorun olmazken bir anda böyle bir sorunla karşılaştım? Hep Tokyo'da mı kullanmak zorundayım yoksa sunucularda geçici bir sorun mu var?

Rica ederim,

Hep Tokyoda kullanırsan hiçbir sıkıntı olmaz sadece indirirken o sunuculardan veri alışverişi yapıyor.

Arada bir sunucular bakıma giriyor yada çok yük altında kalıyor. Bu nedenle yavaşlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…