Turkcell Superonline iptal etme nasıl yapılır?

sedat06l

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X
NVIDIA GeForce RTX5060
DDR4 32 GB Ram
AsusTeK PRIME B550M-K ARGB Anakart
SSD Kingston 1TB x2
Meslek
Baklava Ustası
Merhaba,

Turkcell Superonline'ı iptal etmeye çalışıyorum hizmetten memnun olmadığım için, TurkNet bağlatacağım ancak Superonline'ı iptal edemiyorum yardımcı olabilecek var mı? Nereden nasıl yapılıyor internet üzerinde adamakıllı bilgi bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İptali yapıp TurkNet'e geçiş yaptım, gerçekten gençleştim resmen.

532 'yi arayıp iptal için Müşteri hizmetleri ile görüştüm doğru bilgiler vermeme rağmen yanlış bilgi olduğunu belirtip kapattılar telefonu. Tekrar tekrar bağlanmaya çalıştım en sonunda (20dk süren bekleme sonucunda) iptal için işlemleri başlattım, tabii tekrar tekrar arayıp iptal etmemem için binbir taklalar atıldı. Sonuç değişmedi ancak iptali gerçekleştirdim.

TurkNet'e geçmeyi düşünen ya da başka bir İnternet hizmeti kullanan herkese tavsiyem TurkNet'e geçmeleri yönünde olur.

Aldığım hız.
IMG-20240529-WA0008.jpeg

İptali yapıp TurkNet'e geçiş yaptım, gerçekten gençleştim resmen.

532 'yi arayıp iptal için Müşteri hizmetleri ile görüştüm doğru bilgiler vermeme rağmen yanlış bilgi olduğunu belirtip kapattılar telefonu. Tekrar tekrar bağlanmaya çalıştım en sonunda (20dk süren bekleme sonucunda) iptal için işlemleri başlattım, tabii tekrar tekrar arayıp iptal etmemem için binbir taklalar atıldı. Sonuç değişmedi ancak iptali gerçekleştirdim.

TurkNet'e geçmeyi düşünen ya da başka bir İnternet hizmeti kullanan herkese tavsiyem TurkNet'e geçmeleri yönünde olur.

Aldığım hız.
Eki Görüntüle 2209493
Güle güle kullanın. Bu arada en hızlı iptal yöntemi e-Devlet. Kısa bir süre sonra kendileri arıyor, kapatmak istediğinizi söylediğinizde de çok uzatmıyorlar.

Hayırlı olsun TurkNet GigaFiber altyapısı varsa düşünmeden geçilir.

Gerçekten de öyle, bugüne kadar geçmediğim için cidden aşırı pişmanım.

TurkNet altyapısı olsa zaten geçeriz bir tek Superonline altyapısı var.

Umarım en kısa sürede bölgenize de gelir hocam. Başvurusunu yapın bence talebe göre de olabilir.

Güle güle kullanın. Bu arada en hızlı iptal yöntemi e-Devlet. Kısa bir süre sonra kendileri arıyor, kapatmak istediğinizi söylediğinizde de çok uzatmıyorlar.

Öncelikle teşekkürler hocam, e-Devlet'ten nasıl yapıldığını bilmiyorum ama dediğim gibi 532'yi arayarak çözdüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı