Turkcell Superonline Sözleşme İptal Formu

Crystalite

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Student
2 yıldır turkcell superonline kullanıcısıyım. Sözleşmem bitti ve bazı yaşanan sıkıntılardan dolayı ttnet kullanmak istiyorum. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda bana iptal formunu firmaya faks atmamın gerektiğini ve modemide aras kargo ile karşı taraf ödemeli firmaya yollamamı istediler. Peki bu iptal formunu nasıl yazıcam bilgisi olan örnek verebilicek olan varsa çok güzel olur. :)

Burada belirtilmiş:

Faks Yolu İle Abonelik Feshi - TURKCELL SUPERONLINE

Bunun gibi bir dilekçe hazırla.

SUPERONLINE İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş.'YE

X müşteri numarası ile kullanmakta olduğum aboneliğimin sonlandırılmasını talep ederim.

• Müşteri Numarası
  • Ad Soyad
  • İrtibat Bilgileri
  • Hizmet Adı
  • Tarih ve İmza

Faks istiyor olmalarındaki sebep de işi yokuşa sürmek. Abone olmak istediğinde anında damlarlar...

TTNET almanızı tavsiye etmem. 69,99'a TürkNet'in alt yapınızın desteklediği kadar hız, 150 GB AKK ve ev telefonu kampanyası var. Bir de Turkcell'den neden ayrıldınız ? Şahsen binama alt yapı getirilmesi durumunda o firmadan ya da TürkNet'den hizmet almayı planlıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı