Turkcell Superonline uçuran fiber kampanyası hakkındaki görüşlerim ve incelemeler

Arkadaşlar selamün aleyküm, 2 gün önce internetten araştırırken karşıma böyle bir kampanya çıktı. Araştırdım, aradım ve sonun da kararımı verip geçtim.

İlk olarak müşteri hizmetlerini aradık ve bilgi aldık. 1 gün için de bağlayabileceklerini ek olarak TV+ isteyip istemediğimizi sorduktan sonra altyapı sorgulama işlemi yapacağını söyledi. Bu kısım da adresi doğru vermek veya karıştırmamak lazım. Eskiden Superonline geçerken yanlış adresi verdiğimizden fiber gözükmüyordu ve mağdur olmuştuk. Altyapımız da desteklediğini öğrendikten sonra 1 gün için de bağlamaya geleceklerini söylediler. Hakikaten 12.00'da Superonline'a geçtik ve 17.00'de kuruluma geldiler. Zaten Superonline bu müşteri hizmetleri sistemin de bir numara. Bağladılar şifre vs. Derken 5 dk için de kurup gittiler. Bu arada benim tarifem de 18.00 - 06.00 arası 100Mbps hız vermeleri lazım. O saatler dışın da 25Mbps. Heyecanla girdiğim de tam olarak 25Mbps hızını gördüm. Saat 18.00'da ise bir heyecanla test yaptım ve 95Mbps olduğunu gördüm ve şahsen mutlu oldum.

Bugün ise normal saatler de 25Mbps olan tarifem de 50Mbps hız verdiklerini gördüm ve mutlu oldum. Şu an ise hız değerleri hakikaten muazzam.

18.00'da hız değerleri anlık olarak: 178Mbps down/ 7 ms / 5Mbps up.

Şahsen 100TL bandın da en iyi tarife bu paket olduğunu düşünüyorum. Sorularınızı aşağı kısma bırakabilirsiniz.

Not olarak, binanızda Turkcell dağıtıcısı yoksa fiber alamazsınız veya Türk Telekom altyapısı üzerinden alırsınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Turkcell gerçekten kaliteli bir şirket, operatör olarak da her zaman benim için birinci sırada. İnceleme için teşekkür ederim. 10-20 lira daha fazla verip rahat ederim daha iyi. Keşke bizde de Superonline altyapısı olsaydı da onu kullansaydım.
 
Keşke Turkcell bizim siteye getirse. Bulunduğum bölgede Superonline fiberi dolu bize getirmıyorlar. Büyük ihtimalle belediyelerden dolayı olabilir. Yolda TT altyapısı olduğu için :(.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı