POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #21 Smkplayer dedi: Hocam bence siz yanlış anladınız altyapı 100megabit ama fiberi o cihaz sağlıyor yani normalde sadece modem baglansa vsdl oda çok kötü biliyorsunuz. Vodafone operatörü bağlı modemde Türk Telekom 35 megabite 570TL veriyorum genel olarak 6 kişi kullanıyoruz. Ve o cihaz ısındığından ve kablosundan dolayı kopmalar, yavaşlamalar oluyor onu da düzelteceğiz servis çağırıp. Genişletmek için tıkla... Ben 100 megabite 600 veriyorum hocam ne yaptın, Vodafone uygulamasından altyapınızı kontrol edebilirsiniz en fazla kaç megabit kaldırıyorlar diye.
Smkplayer dedi: Hocam bence siz yanlış anladınız altyapı 100megabit ama fiberi o cihaz sağlıyor yani normalde sadece modem baglansa vsdl oda çok kötü biliyorsunuz. Vodafone operatörü bağlı modemde Türk Telekom 35 megabite 570TL veriyorum genel olarak 6 kişi kullanıyoruz. Ve o cihaz ısındığından ve kablosundan dolayı kopmalar, yavaşlamalar oluyor onu da düzelteceğiz servis çağırıp. Genişletmek için tıkla... Ben 100 megabite 600 veriyorum hocam ne yaptın, Vodafone uygulamasından altyapınızı kontrol edebilirsiniz en fazla kaç megabit kaldırıyorlar diye.
S Smkplayer Centipat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #22 ElderAssassin dedi: Yanlış anladığımı sanmıyorum. Evinizde ONT cihazı var, yani bu da FTTH demek. Türk Telekom üzerinden 1000 Mbps alabilmeniz mümkün. Genişletmek için tıkla... Evet hocam hakliymissiniz Turkcell'in kampanyası icin Turkcell altyapisida lazımmış.
ElderAssassin dedi: Yanlış anladığımı sanmıyorum. Evinizde ONT cihazı var, yani bu da FTTH demek. Türk Telekom üzerinden 1000 Mbps alabilmeniz mümkün. Genişletmek için tıkla... Evet hocam hakliymissiniz Turkcell'in kampanyası icin Turkcell altyapisida lazımmış.