Turkcell Superonline'in verdiği modemler 2. el mi?

Kalpazan19

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kasım ayında Türk Telekom aboneliğim bitecek ve Turkcell super Online geçmeyi düşünüyorum. 24 Mbps yalın VDSL paketine geçmeyi planlıyorum ancak Turkcell Superonline kurulumdaki modem 2.el takılanlar olmuş. Böyle bir şey var mı acaba? Şu an kullandığım Türk Telekom'un 0 mode miydi bozuldu. Turkcell 2.el modem verme gibi bir durum var mı?

Evet modemler onların ürünü ve abonelik boyunca ücretsiz veriliyor. Bir çoğu sıfır yerine yenilenmiş oluyor. 2 el en azından bütün testleri yapılmış olur çekinmene gerek yok. Netice de ürünü kullandığın süre boyunca garanti altındasın ve bozulursa değiştirirler.

Kesinlikle 2. el,bize getirdikleri modem gayet kullanılmıştı.Ne kutusu vardı ne bir şeyi,hem üzerinde çizikler hem de lekeler vardı takmalarını kabul etmedim,sıfırları 1 ay sonra gelecek demişlerdi.

Tavsiyem Superonline geçme derim çok fazla oyunlarda ping problemi yaşatıyorlar. Özellikle bant genişlikleri diğer operatörlere göre daha düşük yoğun saatlerde ping problemi oluyor. Hatta bu yüzden Twitch skandalı da olmuştu bant genişliğini kıstıkları için millet yayın izleyemiyor veya düzgün yayın açamıyordu.

Gelen modem şans işimi geliyor o an ellerinde 0 veya 2.el ne varsa onumu takıyorlar

Gerçekten türk telekomdan bıktım bu yüzden umarım böyle bir sorun olmaz

Gelen modem şans işimi geliyor o an ellerinde 0 veya 2.el ne varsa onumu takıyorlar

Gerçekten Türk Telekom'dan bıktım bu yüzden umarım böyle bir sorun olmaz

Bilmiyorum Türk Telekom için özellikle bölgesel hizmetler çok farklı ben İstanbul Pendik'te oturuyorum. Arza kaydını sabah bıraktığımda öğlen geldikleri dahi oldu. Çok hızlı ve memnun edici servis sunuyolar burada. Hizmet kalitesi de bölgeden bölgeye değişiyor olabilir.

Bulunduğum bölge çorum turknet vb. Şirketlere geçmeyi düşündüm ancak onlardada teknik destek ve ulaşılmazlık var İstanbul ankara gibi büyükşehirlerde yaşasam kesinlikle o tarz internet sağlayıcılara geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…