Turkcell taahhütlü hat iptali ardından Netgsm'ye geçerken Turkcell ceza yazabilir mi?

sadece1eren

Hectopat
Merhaba ben 7 Temmuz günü Turkcell faturalı hat taahhüt yaptim ama şu anda fikrimi değiştirdim. Netgsm geçiş yapmak istiyorum bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim? Turkcell bana ceza yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240917_003103_Turkcell.jpg
    Screenshot_20240917_003103_Turkcell.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 43
Evet cayma bedeli çıkar ancak çok yüksek bir tutar olacağını düşünmüyorum. 2 ay kullanmışsınız. 2 aylık faturanıza yapılan sözleşme indirimi tutarını cayma bedeli olarak yansıtırlar.

Tabikide Taahhüt bozduğunuz için cayma bedeli ödersiniz, cayma bedelini müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin.

Müşteri hizmetlerini ararsan sana cayma bedelini söyler. Netgsm cayma bedeli karşılıyor mu onuda bir sor istersen. Bazı firmalar belirli tutarda cayma bedelini faturadan düşüyor.
O söylediğiniz malesef ki ev internetlerinde geçerli.

Evet cayma bedeli çıkar ancak çok yüksek bir tutar olacağını düşünmüyorum. 2 ay kullanmışsınız. 2 aylık faturanıza yapılan sözleşme indirimi tutarını cayma bedeli olarak yansıtırlar.
Hayır. Çok yüklü miktarda çıkar. 24 Haziran 2026'ya kadar taahhüt yapılmış. Geçmiş olsun bu konuda arkadaşa. En az 2000 civarı öder.

Hayır. Çok yüklü miktarda çıkar. 24 Haziran 2026'ya kadar taahhüt yapılmış. Geçmiş olsun bu konuda arkadaşa. En az 2000 civarı öder.

Bildiğim kadarıyla 2 yıllık taahhütlerde;
1 yıldan az kullanıldıysa kullanılan ayların indirim tutarı
1 yıldan fazla kullanıldıysa kalan ayların indirim tutarı ödeniyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı