sadece1eren
Hectopat
Evet ceza gelir.
O söylediğiniz malesef ki ev internetlerinde geçerli.Müşteri hizmetlerini ararsan sana cayma bedelini söyler. Netgsm cayma bedeli karşılıyor mu onuda bir sor istersen. Bazı firmalar belirli tutarda cayma bedelini faturadan düşüyor.
Pardon ben konuyu yanlış anladım.öylediğiniz malesef ki ev internetlerinde geçerli.
Hayır. Çok yüklü miktarda çıkar. 24 Haziran 2026'ya kadar taahhüt yapılmış. Geçmiş olsun bu konuda arkadaşa. En az 2000 civarı öder.Evet cayma bedeli çıkar ancak çok yüksek bir tutar olacağını düşünmüyorum. 2 ay kullanmışsınız. 2 aylık faturanıza yapılan sözleşme indirimi tutarını cayma bedeli olarak yansıtırlar.
Hayır. Çok yüklü miktarda çıkar. 24 Haziran 2026'ya kadar taahhüt yapılmış. Geçmiş olsun bu konuda arkadaşa. En az 2000 civarı öder.
Hayır. Çok yüklü miktarda çıkar. 24 Haziran 2026'ya kadar taahhüt yapılmış. Geçmiş olsun bu konuda arkadaşa. En az 2000 civarı öder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.