Turkcell tarafından taahhütüm bitmeden 2 gün önce gelen mesaj

forumpat

Femtopat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, ben Vodafone'a geçecektim 2 gün sonra ama bana böyle bir mesaj geldi. Diyorlar ki yani senin çıkışına izin vermiyoruz. Hayır kardeşim ne münasebet şimdi ben bugün hatımı değiştirsem ceza mı ödeyeceğim, ne yapmam gerekiyor?

20210122_132537.jpg
 
Hocam müşteri hizmetlerini arayıp hattımı taşımak istiyorum diyeceksiniz. Ve size uygun paket sunmaya başlamadan önce bu teklifi reddedip telefonu kapatacaksınız.
 
Yine çıkabilirsiniz fakat dönem bitmeden iptal etmezseniz 1 aylık paket ücreti alınacak. Turkcell'in kazığı işte. Bende 2 senedir hiçbir bilgim dahilinde olmamasına rağmen tv+ paketine 8 TL ücret ödüyorum.

Hayır yani benim taahhütüm pazar günü bitiyor ben pazar günü Vodafone'a geçemezsem 60 TL kitlenip öyle mi geçeceğim? Ama bugün Vodafone'a geçersem de ceza ödeyeceğim ne saçma sapan iş yapıyorlar ya.
 
Hayır yani benim taahhüttüm pazar günü bitiyor ben pazar günü Vodafone'a geçemezsem 60 TL kitlenip öyle mi geçeceğim? Ama bugün Vodafone'a geçersem de ceza ödeyeceğim ne saçma sapan iş yapıyorlar ya.
Müşteri hizmetleri ile görüşün bir şekilde yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Turkcell bu, hizmet kaliteli fakat dolandırıcılıkta daha iyiler.
 
Ceza falan yok tarifen Sona ermiş yenilemezsen takip eden ilk ay ödiyeceğin tutarı belirtmişler olay bu yeni fatura dönemini çok uzatmadan taşı hattını işte.
 

Geri
Yukarı