sametsmz Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #11 gokguk62 dedi: Deveye sormuşlar: İnişi mi seversin, yokuşu mu diye. Deve demişki: "bunun hiç düzü yok mu?" Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle oldu. Hangisi sence?
gokguk62 dedi: Deveye sormuşlar: İnişi mi seversin, yokuşu mu diye. Deve demişki: "bunun hiç düzü yok mu?" Genişletmek için tıkla... Vallahi öyle oldu. Hangisi sence?
Kyroesthuskara Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 707 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #12 Bu arada Vodafone'da 10gb bu ara kampanyalı 190tl PTTcell de yeni müşterilere uygun. Faturasız kullanacaksan en uygunu Bimcell.
Bu arada Vodafone'da 10gb bu ara kampanyalı 190tl PTTcell de yeni müşterilere uygun. Faturasız kullanacaksan en uygunu Bimcell.
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 759 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #13 sametsmz dedi: Vallahi öyle oldu. Hangisi sence? Genişletmek için tıkla... Bence TurkNet. Çünkü Turkcell ve Türk Telekom işi tekelleştirdi 500 liraya 16 Mbps internet satıyorlar.
sametsmz dedi: Vallahi öyle oldu. Hangisi sence? Genişletmek için tıkla... Bence TurkNet. Çünkü Turkcell ve Türk Telekom işi tekelleştirdi 500 liraya 16 Mbps internet satıyorlar.
2 241212 Kilopat Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.764 Makaleler 2 Çözümler 10 25 Kasım 2024 #14 sametsmz dedi: Türk Telekom çekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum çekim sıkıntısı yaşamadım 4.5G ile hız testi yaptığımda ortalama 40 60 Mbps internet alıyorum. Konuşmada vs sıkıntı yok.
sametsmz dedi: Türk Telekom çekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum çekim sıkıntısı yaşamadım 4.5G ile hız testi yaptığımda ortalama 40 60 Mbps internet alıyorum. Konuşmada vs sıkıntı yok.
sametsmz Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #15 Kyroesthuskara dedi: Nerede yaşadığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Niğde
Kyroesthuskara Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 707 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #16 sametsmz dedi: Niğde Genişletmek için tıkla... Çevrende TT kullananlara sor bence nasıl çekiyor diye Niğde'yi bilmiyorum.
sametsmz dedi: Niğde Genişletmek için tıkla... Çevrende TT kullananlara sor bence nasıl çekiyor diye Niğde'yi bilmiyorum.
sametsmz Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #17 241212 dedi: Kullanıyorum çekim sıkıntısı yaşamadım 4.5G ile hız testi yaptığımda ortalama 40 60 Mbps internet alıyorum. Konuşmada vs sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlara sordum birisi çekiyor birisi çekmiyor diyor. Kararsız kaldım ben.
241212 dedi: Kullanıyorum çekim sıkıntısı yaşamadım 4.5G ile hız testi yaptığımda ortalama 40 60 Mbps internet alıyorum. Konuşmada vs sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlara sordum birisi çekiyor birisi çekmiyor diyor. Kararsız kaldım ben.
Kyroesthuskara Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 707 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #18 sametsmz dedi: Arkadaşlara sordum birisi çekiyor birisi çekmiyor diyor. Kararsız kaldım ben. Genişletmek için tıkla... Denemek için 1 ay Bimcell kullanabilirsin. Bimcell faturasız ve TT altyapısında PTTcell de aynı mantık ama faturalı. No taşımada sim kart ücreti de yok ve faturasızda en uygun fiyatlara sahip.
sametsmz dedi: Arkadaşlara sordum birisi çekiyor birisi çekmiyor diyor. Kararsız kaldım ben. Genişletmek için tıkla... Denemek için 1 ay Bimcell kullanabilirsin. Bimcell faturasız ve TT altyapısında PTTcell de aynı mantık ama faturalı. No taşımada sim kart ücreti de yok ve faturasızda en uygun fiyatlara sahip.
sametsmz Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #19 Kyroesthuskara dedi: Denemek için 1 ay BİMCELL kullanabilirsin. BİMCELL faturasız ve TT altyapısında Pttcell de aynı mantık ama. Genişletmek için tıkla... Kyroesthuskara dedi: Denemek için 1 ay BİMCELL kullanabilirsin. BİMCELL faturasız ve TT altyapısında Pttcell de aynı mantık ama faturalı. Genişletmek için tıkla... Dağlık yerde çeker mi? Türk Telekom.
Kyroesthuskara dedi: Denemek için 1 ay BİMCELL kullanabilirsin. BİMCELL faturasız ve TT altyapısında Pttcell de aynı mantık ama. Genişletmek için tıkla... Kyroesthuskara dedi: Denemek için 1 ay BİMCELL kullanabilirsin. BİMCELL faturasız ve TT altyapısında Pttcell de aynı mantık ama faturalı. Genişletmek için tıkla... Dağlık yerde çeker mi? Türk Telekom.
Kyroesthuskara Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 707 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #20 sametsmz dedi: Dağlık yerde çeker mi? Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Bimcell kullanıyorum önceden de TTdeydim daha ucuz diye geçtim. Şehirlerarası yolda çekmiyor dağda da yakında baz istasyonu olursa çeker yoksa zor.
sametsmz dedi: Dağlık yerde çeker mi? Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Bimcell kullanıyorum önceden de TTdeydim daha ucuz diye geçtim. Şehirlerarası yolda çekmiyor dağda da yakında baz istasyonu olursa çeker yoksa zor.