Turkcell vs Türk Telekom

sametsmz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Turkcell faturasız hattayım. Hangisi uygun ve kalitelidir? Türk Telekom düşündüm 10 GB 250 TL. Birkaç kişi çekiyor diyor. Birkaç kişi çekmiyor. Kararsız kaldım. Turkcell'de de paketler pahalı gibi sanki, hangisini seçmeliyim?

Dosya Ekleri

• IMG_1474.jpeg
    IMG_1474.jpeg
    155,7 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_1473.jpeg
    IMG_1473.jpeg
    333,9 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_1472.jpeg
    IMG_1472.jpeg
    352,6 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Turkcell aşırı derecede gereksiz pahalı. Türk Telekom kullanıyorum memnunum. Aktifte başka hat kullanıyorsanız Gelin tanışalım tarifesi var numaranızı direkt o tarifeye taşıyın 2 ay fatura ödemiyorsunuz ben ondan yararlandım.

Turkcell çok pahalı TT müşteri hizmetleri de anlattığınız hiçbir şeyi anlamıyor. TT kullanacaksanız online başvuru falan sakın yapmayın direkt bayiden yapın.

Arkadaşlar Turkcell faturasız hattayım. Hangisi uygun ve kalitelidir? Türk Telekom düşündüm 10 GB 250 TL. Birkaç kişi çekiyor diyor. Birkaç kişi çekmiyor. Kararsız kaldım. Turkcell'de de paketler pahalı gibi sanki, hangisini seçmeliyim?
Deveye sormuşlar: İnişi mi seversin, yokuşu mu diye. Deve demişki: "Bunun hiç düzü yok mu?"

3 operatörü de deneyimledim.
Öğrenci için: 1. Türk Telekom 2. Türk Telekom 3. Vodafone 4. Turkcell.
Memur için: 1. Türk Telekom 2. Turkcell 3. Vodafone.
Holding sahibi için: 1. Turkcell 2. Türk Telekom 3.Vodafone
Çekiş güçleri şehir merkezinde aşağı yukarı aynı bizim yazlıkta TT iyi çekmiyor telefon kötü ise özellikle hiç çekmiyor diğer ikisi çekiyor.

Turkcell pahalı, Türk Telekom bir tık daha ucuz fakat Türk Telekom, Turkcell'e göre biraz daha az çekiyor hocam.

Turkcell aşırı derecede gereksiz pahalı. Türk Telekom kullanıyorum memnunum. Aktifte başka hat kullanıyorsanız gelin tanışalım tarifesi var numaranızı direkt o tarifeye taşıyın 2 ay fatura ödemiyorsunuz ben ondan yararlandım.

Bende Türk Telekom kullanıyorum faturalı 202 TL 25 GB dakika SMS vs yeni kampanyada 370 TL iatiyorlar taahhütte bitecek şubatta Turkcell'de pahalı memlekette sınırsız internet var Mobile geldi mi kotalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı