O zaman tek çare uydu üzerinden internet veren firmaları araştırmak. Uşak ilinde yerel olarak bu işi yapan firmalar var mı ona bakın? Aynı sorun benim arkadaşımın başına Antep'te yaşarken geldi. Site yeni olduğu ve merkeze biraz uzak oldugu için hiç altyapı yoktu. Antepli yerel bir firma geldi uydu ile interneti bütün siteye kurdu. Çatıya bir çanak ve bütün dairelere altyapı çekmeleri 2-3 gün sürdü. 400+ daireden bahsediyorum bu arada. Bende ona ziyarete gitmiştim gözlerimle gördüm.
Arasnet Altyapısız İnternet Hizmetleri biraz araştırıp bakın isterseniz buraya. Ege bölgesi ağırlıklı çalışıyorlarmış ama ne derece güvenilir bilemem. Ben sadece örnek olsun diye yazıp buldum şu an.
Bir de buraya göz atın.
Burası da uşakta bulunan yerel bir firmaymış. Yakınsanız gidip görüşebilirsiniz bence.
Taahhütsüz, kotasız, sınırsız internet deneyimini TuruncuNet ile yaşayın. Adsl Vdsl Fiber paketlerimiz ile tanışın. 2012 yılında faaliyete geçen internet sektöründe hızlıca kendine yer edinmiş bir firmayız.
Bir tane daha uşak yerel firması.