Turkcell'den 400 TL fatura geldi

Katılım
29 Mayıs 2022
Mesajlar
1.094
Yer
İstanbul - Beylikdüzü
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, bu ay bir kere bile internetimi açmadım, annem de açmadı. 7/24 Wi-Fi'ya bağlıyız. İkimize de 400 lira fatura gelmiş, detaya bakınca ben 10, annem 8 tane internet aşım kullanmış görünüyoruz. Nasıl oluyor bu? Müşteri hizmetlerini aradık, mobil veri üzerinden yapılıyor falan filan bir şeyler zırvaladı. Hadi annemi anlarım, işe gidiyor arada açıyor orada falan ama ben evdeydim tüm gün, mobil veri açmadım bile. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
Hocam aynı şey dedemin başına geldi mecburen ödedik sonra başka operatöre geçiş yaptık.
Aynı şey benim de dedemin başına geldi 6 7 ay önce Turkcell'de normal faturası 42 lira iken 600 lira fatura geldi internet aşımı diye ama adam bir kere bile internete girmemiş operatörden bakınca da kullanım 7 MB kalan %99 gözüküyordu. Turkcell'in dolandırıcılığı var ve dedem itiraz ettiğinde dikkate bile almadılar mecbur ödedi.
 
Hocalarım haksız birşey olduğunu düşünüyorsanız ve eminseniz tüketici hakem heyetine başvurun!!!! İnsanlar böyle sizin "mecburen" diyip ödediğinizi görüp devam eder...
Sonradan bu tür şeyleri araştırıp öğrendim yoksa şuan bildiklerimi o zaman bilsem söke söke alırdık hakkımızı .
 
Yurt dışındaki kullanıcılarına abi çeken Türkcell, Türkiye'deki kullanıcılarına abilik taslıyor. :) Gider ayşecell kullanırım yine de Türkcell kullanmam. Bu arada diğer operatörlerde yurt dışında çok ucuza sınırsız paketler sunuyor, konu Türkiye olunca hepsi dolandırıcı. Ama en büyüğü Türkcell orası ayrı bir konu. Babam tüm Avrupa'da sınırsız interneti olan Vodafone paketine aylık 9€ ödüyor.
 
Arkadaşlar telefonlar ne kadar internet kullandığınızı kaydediyor veyahut mobil uygulamada belki gene düşük gözüküyordur, bunları kayıt altına alıp dava açın. Yaptıklarınız şaka gibi! Kimse hakkı olmayan parayı kazanmamalı. Siz bu açacağınız davayla Allah bilir daha kimleri o saçma ücretleri ödemekten kurtaracaksınız. Kendinize gelin "enai" lik yapmayın hakkınızı savunun!!
 
Yanlışım yoksa Turkcell ve diğer tüm operatörler bilmem kaç KB için yüksek miktarda para alıyordu yani 1 MB için bile çok para alıyorlar maalesef yapacak bir şey yok ben de zamanında çok acısını çektim diğer operatörler de hiç çekmiyor mecbur yine Turkcell kullanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı