Turkcell'den başka operatöre geçilir mi?

Geçen yıl ben de Turkcell'den Türk Telekom'a geçtim. Bu süreçte İstanbul, Ankara, Trabzon hatta Trabzon yaylasında dahi süre geçirdim.

Turkcell'e göre çekim kalitesi olarak tek eksik yer oldu, orası da sitenin otoparkı. Bunun dışında beni üzen bir durum ile karşılaşmadım hiç.

Büyük şehirlerden birinde yaşıyorsan hangi operatörü kullandığın çok önemli değil, hepsi çekiyor. Ancak küçük şehirlerde çok farkediyor. Mesela yaşadığım yerde türk telekom her yerde çekmiyor. En iyi Turkcell ve vodafone çekiyor.

Adana, Ankara, Kayseri ve Niğde'de Turkcell ve diğer operatörleri denedim. Şehir merkezlerinde kalmış olmama rağmen hiçbiri hız ve çekim gücü açısından maalesef Turkcell'in yanına bile yaklaşamadı bu da benim kişisel deneyimim.

Aynısını bana da yaptılar hocam, taahhüt bitmeye yakın müşteri hizmetlerine tamam ben Türk Telekom'a geçerim ilginiz için teşekkürler dedim yüzlerine kapattım. Ertesi gün arayıp hatrı sayılır bir indirim sağlamışlardı. Şansınızı deneyin isterseniz. Hele sizin gibi Platinium bir müşteriyi asla kaybetmek istemezler şahsi fikrim.

Aynısını Türk Telekom evde internet aboneliğim için yaşamaıştım 2 sene önce ama kasım ayında kaçışları yok artık net bir şekilde başka operatöre geçeceğim. Müşteriyi kaybetmek istemedikleri için son ana bıraktığınızda ciddi indirimler yapabiliyorlar.

Turkcell çağrı merkezi ile görüştüm. Sadece yeni müşterimize indirim yapıyoruz dediler. Ee ben yıllardır müşterinizim. Sizce de benim daha çok hakkım değil mi ? dedim. Haklısınız ancak ekonomiden şartlarından ötürü,yaklaşık her ay fiyat ve paket sistemleri değişimi emri geliyor dedi çalışan arkadaş.
Ben asla 1.300 TL gibi bir para ödemem artık,kafayı yemişler. Turkcell de 70 GB kullanıyorum,130 diyor.
TT de yeni geçiş yapıcam,80 GB bana 640 TL diyor 12 ay anlaşmalı ikisi de.
Arkadaşım var TT kullanan,hiçbir sorun yaşamadım. Turkcell'den geçtim,istanbul için çekim gücü hep aynı. Sorun yaşamazsın dedi

Turkcell'e gir çık yapınca aynı istediğin miktar istediğin fiyatta varsa kurulu düzenini bozma derim.
50 GB 1.100 TL istiyor. Bana diyor ki resmen ; Başka hatta geç faturasız. Yine bize gel,yardımcı olalım. Resmen soyuyorlar insanları,ben numaramı kaybetmek istemiyorum. 12 ay TT de kalsam sonrasında yine Turkcell'e geçerim,uygun fiyata.

Hocam başka hatta faturasız geçince numaran değişmiyor ki? Birkaç günlük operatörün değişecek o kadar.

Artık benim için operatör önemsiz hale geldi hangisi ucuzsa ona geçiyorum. 1000 lira fatura ödeyeceksek en az yarısına aynı paketi veriyorlar. Şehir merkezinde ben fark yaşamıyorum çekimde, çevrenizde kullanan varsa eve çağırıp deneyin olmadı, ama ben olsam hep ucuzu seçer geçerim.

Hocam başka hatta faturasız geçince numaran değişmiyor ki? Birkaç günlük operatörün değişecek o kadar.
Öyleyse,yaparım dediğinizi. TT geçsem,ne kadar süre sonra geçebilirim Turkcell'e ?

Artık benim için operatör önemsiz hale geldi hangisi ucuzsa ona geçiyorum. 1000 lira fatura ödeyeceksek en az yarısına aynı paketi veriyorlar. Şehir merkezinde ben fark yaşamıyorum çekimde, çevrenizde kullanan varsa eve çağırıp deneyin olmadı, ama ben olsam hep ucuzu seçer geçerim.
Maalesef o hale geldik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı