Turkcell'den LG G2 almak mantıklı mı?

@stahli Hiç sıkıntı yaşadın mı G2'de, ve kamerasından memnun musun?

Bir de sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun. :)
G2'nin kamerası çok güzel. Fotoğraflardan pek anlamam ama çektiğim fotoğraflar çok net ve güzel çıkıyor yani beni tatmin ediyor. Video performansıda iyi, 1080p 60 FPS video çekebiliyorsunuz. 4K yok ama bence gerekte yok çünkü depolama sıkıntısı çok büyük sorun oluyor. (SD kart takılamıyor)

Bu arada benim telefonda silinmeyen hiçbir Turkcell uygulaması yok. LG'nin yazılımları bazı yazılımları tam olarak kaldırılamıyor fakat çok başarılı uygulamalar. Örneğin LG'nin kendi yazılımı olan Remote Control uygulaması var. Bu uygulamayı diğer telefonlarda göremezsiniz (veya ben bulamadım). Uygulama her televizyonun ve uydu alıcısının kumandasını taklit edebiliyor. Kumanda tanıma özelliğide var. Yani bütün televizyon ve uydu alıcılarına bu uygulama sayesinde hükmedebilirsiniz. :D
Birde On-Screen Phone yazılımı var. Telefonumun ekranını kırdığımda bu uygulama sayesinde bilgisayardan telefonu kontrol edebiliyordum. Teamviewerdan bağlanmış gibi düşünün.

Eğer G2 almak konusunda kararlıysanız, mutlaka 32 GB versiyonunu almalısınız. Birde telefonun Quick Window özelliği ve ona özel kılıfı çok kullanışlı. Telefonun kapağını kapattığınızda kapaktaki ufak pencereden aramaları yanıtlayabiliyor, hava durumuna bakabiliyor, çalan şarkıyı değiştirip veya durdurabiliyorsunuz. İsterseniz saatte koyabiliyorsunuz o pencereye. Tek sorunu telefonun arkasına götürdüğünüzde de kilit ekranı geliyor o ufak bir sorun ama ben memnunum. G3'de bu özellik dahada geliştirilmiş çok hoş.

LG'nin G serisindeki en efsane telefonu bence budur.

Tek sorunu, telefonun arkasına götürdüğünüzde de kilit ekranı geliyor, o ufak bir sorun ama ben memnunum.
Orjinal kılıflarda bu sorunu yaşamazsın. QuickWindow kılıfının orjinal olup olmadığını bu özellik belirler. Arkaya katladığında da ekranı etkiliyorsa sahtedir.

Dikkat şöyle bir uyarıda bulunayım hali hazırda @MuhammetFr

demişken. Nakit alacaksan yani fatura sıkıntısına girmeyecek isen hiç Turkcell'e uğrama git mağazadan al. Zira nakit alımlarda fark ediyor.
Haklısınız hocam fiyat farkı oluyor mağazalar arasında.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam direk mevcut tarifenin üzerine telefon taksitleri geliyor eğer ki yanlış hatırlamıyorsam normal tarifeye devam oluyordu.

@Semih Gül kimi arkadaşlar Turkcell'den alışveriş yaptığı için kullanıcıların bilgisini almak istedim.
Ben şu anki telefonları hep Turkcell'den aldım hocam.

Bu konu'da yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. G2'yi almama kararı aldım, neden diye sorarsanız kamerasını beğenmedim bu yüzden de kararım değişti. Kamera'ya önem verenlerin bu telefonu deneyip görüp almalarını tavsiye ediyorum. Tekrardan herkese teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı