Ping düşük dediği de sadece viyana çıkışı, arkadaş bütün ülke internetini CS:GO'nun viyana çıkışı üzerinde değerlendiriyor, bizzat aynı bölgede TürkNet kullanan arkadaşım LoL TR sunucusunda 30-50 arası alırken ben TT'de 21 sabit alıyorum.
Bahsettiğim bir örneği bu kadar saçma bir şekilde anlatan görmedim. Genel olarak bahsediyorum. Senin oturduğun şehir hangisi bilmiyorum. Fakat zaten pingin bölgeden bölgeye değiştiğini söylüyoruz.
Dostum TürkNet'i baban gibi savunuyorsun bir bak derim internette'ki şikayetlere. Bir internet gidiyor 10 gün gelmiyor diyorlar. Müşteri hizmetleri yok. Sadece ping düşük diye önermek olmaz.
Müşteri hizmetleri olmadığını söylüyorum zaten ona göre kendisi seçim yapar. Genellikle internet kopmasının %99 iç tesisat diğer %1'lik dilim ise altyapı kime ait ise onundur. Mesela TürkNet yapa desen ve genel olarak kopma sorunları ondan olsa sana hak vereceğim. Çünkü kendi altyapısı oluyor. Vea üzerinden bir kesinti olunca TT veya iç tesisattan dolayı oluyor. Ve her firmanın bir eksiği var zaten. TürkNet'in babam gibi savunmuyorum. Altyapın iyi ise fiyatına göre iyi hizmet sunuyor.