Teknoyms
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam kimi Türkcellden bu pakete geçirin demiş kabul etmişler. Türkcell ise bir müşteri hizmetlerine kafa tutmayi deneyin.2 hafta önce 490 TL'ye 60 GB aldım.
Hocam kimi Türkcellden bu pakete geçirin demiş kabul etmişler. Türkcell ise bir müşteri hizmetlerine kafa tutmayi deneyin.2 hafta önce 490 TL'ye 60 GB aldım.
Dostum uygulamada bu paketler gözükmüyor bizzat müşteri hizmetlerine bağlanmak işe yarar mı dersin?Hocam kimi Türkcellden bu pakete geçirin demiş kabul etmişler. Türkcell ise bir müşteri hizmetlerine kafa tutmayi deneyin.
Hocam siz mevcut Türkcell olduğunuz için geçemezsiniz zaten. Ben hattinizi taşiyip yeniden gelmeniz durumunda size türkcell ceza yazar mı onu sordum ?Dostum uygulamada bu paketler gözükmüyor bizzat müşteri hizmetlerine bağlanmak işe yarar mı dersin?
Eğer denemesi bedava tarzı bir kampanyada değilseniz galiba 3 aydan aşağı operatör değiştiremiyorsunuz bir yerde benzer bir şey yazıyorduHocam siz mevcut Türkcell olduğunuz için geçemezsiniz zaten. Ben hattinizi taşiyip yeniden gelmeniz durumunda size türkcell ceza yazar mı onu sordum ?
90 gün sınırı sadece yeni alınan hatlarda var. Taşımada süre sınırı yok.Eğer denemesi bedava tarzı bir kampanyada değilseniz galiba 3 aydan aşağı operatör değiştiremiyorsunuz bir yerde benzer bir şey yazıyordu
Abi peki 40 gb paketine düşebilir miyim?Hocam kimi Türkcellden bu pakete geçirin demiş kabul etmişler. Türkcell ise bir müşteri hizmetlerine kafa tutmayi deneyin.
Vodafone zaten kötü.
Türk telekomGörsel yüklenmiyor t. 1000dk 250sms sabit Sadece bayilerde oluyor.
Aylık paketler
3gb 100tl
10gb 135tl
20gb 180tl
Aşağıdakilerde 2000dk 250sms
25gb+5gb sosyal medya 230tl
30gb+10gb....... 260tl
40gb+ sınırsız .......... 320tl
Çok ilginç hocam, ben 2-3 farklı telefonda denedim. İstanbulda yaşıyorum, 20 mbit üstünü görmedim. Şu anki telefonum S20FE. Tabii ki güncel bir cihaz değil ama bu kadar fark olur mu?Çoğu kişi kötülüyor ancak aldığım hızlar vs. Turkcell'den 2.5-3 kat daha iyi. Lokasyonla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum. Kocaeli'de ve İstanbul'da genel olarak Vodafone daha iyi müşteri hizmetleri konusunda da açık ara benim için en iyisi Vodafone. 3 farklı operatör kullandım ve Turkcell'de kullanmaktayım haliyle Turkcell teknik anlamda bana çoğunlukla yeterli destek sağlayamıyor ve fahiş fiyat istemeye devam ediyorlar.
Örneğin Vodafone mobil hızım şu şekilde:
60 GB pakete sözde kampanya ile 390 TL istemeleri de saçma geliyor. Vodafone'da sınırsız Red Max paketine 800 TL ödüyorum. Ayda 1 TB üzerinde mobil veri kullanımım var...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.