Turkcell'in rezil 4G hızı!

Daha fazla  
Sözde Türkiye'nin en çok kapsama alanına sahip ve en hızlı internetini sunuyorlar yani kendilerini böyle pazarlıyorlar ama geçeli daha 2 gün olmasına rağmen pişman etmek üzereler.

Sarıyer'de oturuyorum, Beşiktaş'da çalışıyorum ama hızlar rezalet durumlarda.

Oturduğum yerdeki hız bu şekilde... (Birde zar zor çekiyor, sanırsın dağın başındayım.)

Çalıştığım yerde ise 60mbps'i geçemiyor. Ama ping hep yüksek olduğu için kullandığım uygulamalardaki yorumlar aşırı geç yükleniyor.

Bu tarz hız sorunu yaşayanlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de sağlayıcılar bu yüzden Starlink'i istemiyor, çünkü Starlink çok daha kaliteli ve yüksek performansı daha uygun fiyata sunuyor. Malesef ülkemizde vatandaşa iyi hizmet sunmak gibi bir amaç yok, en kötüsünü en kazık fiyata satmaya çalışmaktan başka şey yapmıyorlar.

Bölgeden bölgeye değişiyor bu hızlar. Ben Vodafone ile olduğum bölgede 15-16 Mbps download alırken Turkcell'de 75 civarlarında dolanıyor.

Tekelleşmenin yan etkileri.

TürkTelekom kullanırken böyle saçma sapan sorunlar yaşamıyordum ya. Taahhüt sonrası paketleri pahalı diye Turkcell 'e geçtim. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum.

Aynen. Mesela baz istasyonlarına yatırım yapsalar şubat depreminde hepsi tüm operatörler patates olmazdı.

Vallahi ben Türk Telekom'a geçmediğime pişman oldum şahsen Turkcell'e geçtikten 2 gün sonra 10 GB'ı 135 TL yapmışlar bölgede de o kadar fark yoktu zaten onun dışında deprem konusunda haklısınız.

Vallahi ben Türk Telekom'a geçmediğime pişman oldum şahsen Turkcell'e geçtikten 2 gün sonra 10 GB'ı 135 TL yapmışlar bölgede de o kadar fark yoktu zaten onun dışında deprem konusunda haklısınız.
TürkTelekom mevcut müşterisine yolunacak kaz muamelesi yapıyor. Aslında geneli böyle. Hali hazırdaki aboneyi tutmak yerine, hep yukarı yönlü pahalı tarife sunuyorlar, gelmek isteyenler içinse aşağı yönlü ucuz tarifeleri var. Neyse dağın başında yaşamadığımız için hepsi hemen hemen aynı sinyal kalitesi sunuyor. Hangisi ucuzsa ona geçmeye devamke. Sonuçta turkcell veya diğerleri ile 30 yılını doldurmuş olsan bile sana boş beleş GB vermekten öteye gitmiyorlar.

Geçen bir haber görmüştüm. Amerikadaki bir operatör 3 yıl kalma sözüne iphone 15 veriyormuş filan diye. Turkcell de 30. yılını kutluyor. 30 yıldır turkcell abonesi olana turkcell kalkıp 3-5gb verip geçerken adamlar 3 yıl kalana son model iphone veriyor. Aradaki fark olimpos dağı kadar

( tüketiciye yolunacak kaz muamelesi yapılan bizim gibi ülkelerde durumlar böyle )

Kesinlikle katılıyorum her yıl operatör değiştiriyorum 2 yıl Vodafone kullandım 2022'de ağustos'da geçtim 5 GB paketi vardı sonraki yıl da kaldım makul bir teklif sundular ama bu sene işte pahalı geldi 5 GB için 250 TL sundurlar Turkcell'e geçtim 10 GB'a dediğiniz gibi dağ başında değilsen aşağı yukarı hepsi aynı aslında babamın arkadaşının Turkcell bayisi var keşke numara taşırken oraya gitseydim yakınlara özel uygun tarifeler varmış artık seneye kontrat yenileme zamanında bakarız olmadı hangisi ucuzsa ona geçeriz Netgsm'i de düşünebilirim 1 yıl içinde kendilerini bakalım daha ne kadar geliştirecekler onun dışında dediğiniz gibi bizim operatörler yıllardır mevcut müşterisine pahalı fiyatlar sunup birbirleri arasında git gel yaptırıyorlar ne desem bilemiyorum gerçekten Amerika'daki hızlarının %10'unu bile göremiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…