Turkcell'in sunduğu kampanya iyi midir?

• Konuyu başlatan Zenvoy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.529
Daha fazla  
Taahhütümün bitmesine 49 gün kaldı ve Turkcell harici başka bir operatör kullanmak istemiyorum. Şu anda 24 GB 1000 DK kullanıyorum ve uygulamaya yeni kampanya gelmiş. Zam gelmeden geçmek istiyorum fakat başka bir operatöre geçici olarak geçiş yapıp tekrar Turkcell’e geçsem daha avantajlı bir kampanya kullanabilir miyim? Ya da bu kampanyaya geçiş yapmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_7641.png
    IMG_7641.png
    86 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
Yani fena fiyat değil. Ben Türk Telekom kullanıyorum tarifemin bitmesine 50 gün falan kaldı. 25GB olan pakete 250-300 arası bir şey demişlerdi.

Farklı bir operatöre geçmenize gerek yok faturasız hatta geçiş yaparsanız aynı paketlerden yararlanabiliyorsunuz

taahhüdümün bitmesine 49 gün kaldı ve Turkcell harici başka bir operatör kullanmak istemiyorum. Şu anda 24 GB 1000 DK kullanıyorum ve uygulamaya yeni kampanya gelmiş. Zam gelmeden geçmek istiyorum fakat başka bir operatöre geçici olarak geçiş yapıp tekrar Turkcell'e geçsem daha avantajlı bir kampanya kullanabilir miyim? Ya da bu kampanyaya geçiş yapmalı mıyım?

Ben 10 GB 1000dk 1000SMS 130 TL veriyorum daha 1 hafta önce yenilediğim halde operatörde Türk Telekom ama 330 gayet makul bir fiyat.

Nasıl yani faturasıza geçip tekrar faturalıya geçersem yeni gelenlere özel kampanyalardan yararlanabilir miyim?

Evet faturasıza geçiş yaparsanız 30 gün faturasız olarak kullandıktan sonra dilediğiniz paketlere geçiş yapabilirsiniz şu an mesela bol star 20 GB 180 TL olarak faturasızdan faturalıya geçerken alabiliyorsunuz.

Ben 10 GB 1000dk 1000SMS 130 TL veriyorum daha 1 hafta önce yenilediğim halde operatörde Türk Telekom ama 330 gayet makul bir fiyat.
Peki 49 gün daha beklemeli miyim yoksa şimdi mi geçmeliyim?

Evet faturasıza geçiş yaparsanız 30 gün faturasız olarak kullandıktan sonra dilediğiniz paketlere geçiş yapabilirsiniz şu an mesela bol star 20 GB 180 TL olarak faturasızdan faturalıya geçerken alabiliyorsunuz.
Teşekkür ederim bunu bi düşüneyim.

Yani idare eder. Ben yeni kampanyaları uygun olmadığından eski numaramı kapattırıp Turkcell'den yeni hat aldım "mega sürpriz 35GB" diye bir pakete ayda 315 TL ödüyorum.

İlginizi çekiyorsa bir bakın derim.

Yani idare eder. Ben yeni kampanyaları uygun olmadığından eski numaramı kapattırıp Turkcell'den yeni hat aldım mega sürpriz 35GB diye bir pakete ayda 315 TL ödüyorum.

İlginizi çekiyorsa bir bakın derim.

Bu kampanyayı da gördüm fakat 15 GB internetin olması yetersiz gelebilir diye düşündüm. Yani 20 GB sosyal medya var ama interneti sadece sosyal medyada kullanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı