TurkNet 10 ay kampanyasının mantığı nedir?

509401

Hectopat
10 aya bölünce 199 TL'ye denk geliyor. Ben şu an 139 TL oduyorum niye bunu alayım?

Screenshot_20230120_142452_Chrome.jpg

Geçen yıl %70 zam yaptılar diye bunlardan çıkış yapmıştım. Diğerlerinde aradığım kaliteyi göremeyince şubat ayında geri dönecektim. Şimdi böyle saçma bir fiyat çıkardıklarına göre demek ki 200 liranın epey üzerinde bir yere denk gelecek şekilde zam hazırlığındalar. Üstelik daha Türk Telekom port ve hat kiralama zammını açıklamadı bile. İçimden bir ses 250 liraya çıkaracaklar diyor.

Şaka gibi ya. 139₺ olan faturayı 250 yaptılar.

10 aya bölünce 199 TL'ye denk geliyor. Ben şu an 139 TL oduyorum niye bunu alayım?

Eki Görüntüle 1638918
Merhaba, paket ücretimiz 249.90 TL olarak güncellendi. Mevcut kullanıcıların kullanabileceği bu yöntem ile 199,90 TL üzerinden 10 aylık fatura tutarı peşin veya taksitle (taksit ve vade farkı seçenekleri bankalara göre değişiklik gösteriyor.) ödeniyor. Böylece kullanıcılar yapılacak fiyat değişikliğinden minimum etkilenerek gelecek 10 ay için de fiyatlarını sabitlemiş olacaklar.

Merhaba, paket ücretimiz 249.90 TL olarak güncellendi. Mevcut kullanıcıların kullanabileceği bu yöntem ile 199,90 TL üzerinden 10 aylık fatura tutarı peşin veya taksitle (taksit ve vade farkı seçenekleri bankalara göre değişiklik gösteriyor.) ödeniyor. Böylece kullanıcılar yapılacak fiyat değişikliğinden minimum etkilenerek gelecek 10 ay için de fiyatlarını sabitlemiş olacaklar.
Ben tam da bu ay sonu veya önümüzdeki ay başında Türknet'e "tekrar" geçmeyi düşünüyordum. Bu ay sonunda geçersek bu 10 aylık ücreti taksitlendirme kampanyasından faydalanabiliyor muyum? Aksi takdirde sadece VAE VDSL altyapıya erişebilen birisi olarak Türknet'in hiçbir avantajı kalmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı