10 aya bölünce 199 TL'ye denk geliyor. Ben şu an 139 TL oduyorum niye bunu alayım?
Eki Görüntüle 1638918
Olası ihtimalle 31 Ocaktan sonra zam gelecektir.
Merhaba, paket ücretimiz 249.90 TL olarak güncellendi. Mevcut kullanıcıların kullanabileceği bu yöntem ile 199,90 TL üzerinden 10 aylık fatura tutarı peşin veya taksitle (taksit ve vade farkı seçenekleri bankalara göre değişiklik gösteriyor.) ödeniyor. Böylece kullanıcılar yapılacak fiyat değişikliğinden minimum etkilenerek gelecek 10 ay için de fiyatlarını sabitlemiş olacaklar.10 aya bölünce 199 TL'ye denk geliyor. Ben şu an 139 TL oduyorum niye bunu alayım?
Eki Görüntüle 1638918
Ben tam da bu ay sonu veya önümüzdeki ay başında Türknet'e "tekrar" geçmeyi düşünüyordum. Bu ay sonunda geçersek bu 10 aylık ücreti taksitlendirme kampanyasından faydalanabiliyor muyum? Aksi takdirde sadece VAE VDSL altyapıya erişebilen birisi olarak Türknet'in hiçbir avantajı kalmayacak.Merhaba, paket ücretimiz 249.90 TL olarak güncellendi. Mevcut kullanıcıların kullanabileceği bu yöntem ile 199,90 TL üzerinden 10 aylık fatura tutarı peşin veya taksitle (taksit ve vade farkı seçenekleri bankalara göre değişiklik gösteriyor.) ödeniyor. Böylece kullanıcılar yapılacak fiyat değişikliğinden minimum etkilenerek gelecek 10 ay için de fiyatlarını sabitlemiş olacaklar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.