TurkNet 1000 Mbps altyapıda 100 Mbps hız gösteriyor

AhmetS54

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler herkese. Türk Telekom fiber altyapısında TurkNet kullanıyorum 100 Mbps hız ile. Altyapı sorgulama yaptığımda benim adresde 100 Mbps çıkıyor ama alt katımda 1000 Mbps çıkıyor. Bu neden kaynaklıdır ve nasıl çözerim bilgisi olan var mı?

Gece yaptığım sorguda bana da 1000 MBPS çıkmışı. 1 saat önce yaptığım sorguda ise sizinki gibi 100 MBPS çıktı. Sonrasında Türket Müşteri Hizmetlerini aradığımda, TT altyapısında 1000 MBPS kullanmak istediğimi söyledim ama bunu sitede göremediğimi de söyledim.

Müşteri Hizmetleri de bana sonrasında, ek +200 TL ile kullanılabilir dedi. Ama siz de 1000 MBPS kullanmak istediğinizi söyleyin müşteri hizmetlerine. Ben öyle söyleyerek az önce TürkNet'e geçtim, 16 Aralık tarihine de randevu oluşturdum.

Sitede gözükmemesi sorun değil yani. Arayıp bilgi alın TürkNet'ten.

Gece yaptığım sorguda bana da 1000 Mbps çıkmışı. 1 saat önce yaptığım sorguda ise sizinki gibi 100 Mbps çıktı. Sonrasında türket müşteri hizmetlerini aradığımda, TT altyapısında 1000 Mbps kullanmak istediğimi söyledim ama bunu sitede göremediğimi de söyledim.

Müşteri hizmetleri de bana sonrasında, ek +200 TL ile kullanılabilir dedi. Ama siz de 1000 Mbps kullanmak istediğinizi söyleyin müşteri hizmetlerine. Ben öyle söyleyerek az önce TurkNet'e geçtim, 16 Aralık tarihine de randevu oluşturdum.

Sitede gözükmemesi sorun değil yani. Arayıp bilgi alın TurkNet'ten.

Müşteri hizmetlerine yazdım durumu, boş port olmadığı için 1000 Mbps hıza geçemiyosunuz dediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı