Çözüldü TurkNet 1000 Mbps internette Steam 1-2 Mbps hız alıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sidardicle

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kolay gelsin. Oyun içi ping falan almıyorum. Gayet iyi ama indirmeye gelince aşırı ağır. İki bilgisayara da Ethernet bağlı ama buna rağmen diğer bilgisayarda böyle bir sorun yok. Yardımcı olma şansınız var mı?

Çözüm
İndirme bölgesini UK - London olarak değiştirmeyi deneyin. Ben de sizin kadar olmasa da benzeri bir sorun yaşıyordum, bölgeyi değiştirince dalgalı 200-300Mbps'ten sabit 750-800 civarlarına çıkabildim. Lakin sizinki biraz ekstrem gibi. Başka platformlarda da (Epic Games, EA App, Xbox gibi) sorun yaşıyor musunuz yoksa sadece Steam'de mi var?
Bahsettiğiniz program hakkında tam bilgim yok maalesef. VPN tarzında çalışıyorsa etkileyebilir ama etkiliyor olsaydı sadece Steam'de değil, diğer platformlarda da sorun yaşardınız. Sizinki Steam kaynaklı basit bir sunucu problemi gibi görünüyor şu anlık.

Yardımın için teşekkür ederim peki sunucu hep Londra mı kalsın yoksa düzelteyim mi sonra?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı