TurkNet 1000 Mbps nasıl geçebilirim?

KayraRW

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bizim mahallede kazı çalışmalarına başlandı bundan 2-3 hafta önce binaya TurkNet GigaFiber siyah kutusunu gördüm ondan sonra altyapı sorgulama yaptım ve 1000 Mbps download ve upload desteklediği gözüküyor daha önceden port yok gibisinden şey diyordu sorgulama yaptığımda fakat şimdi dediğim gibi 1000 Mbps'e kadar destekliyor diyor. Şu anda Türk Telekom kullanıyorum daha paketimi 1 ay önce yeniledim, TurkNet'e geçmek istersem cayma bedeli ödeyeceğim büyük ihtimalle, TurkNet'e nasıl geçebilirim direkt olarak internet sitesinden abone olduğum zaman işlemler başlıyor mu bu konu hakkında pek bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba, 0850 288 80 80 numaralı hattımızdan bilgi alabilirsiniz. Adresinizde gigafiber hizmeti aktifse cayma bedelinizi 480 TL'ye kadar faturanıza indirim tanımlayarak karşılıyoruz. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız

Başvuruyu yapmıştık yarın kuruluma geliyolarmış yardımınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…