TurkNet 1000 Mbps pakete geçilir mi?

Umarım herkesin böyle interneti olur 100 GB'lık oyunu bir 30 dk da falan indirir herhalde? Geçilir bu arada 100 TL bedava bu internete.
 
Merhabalar.

Ben yaklaşık 2 yıl önce sadece 1 aylığında TurkNet kullandım ve kullandığıma pişman oldum. Sürekli kopmalar, gece ve özellikle hafta sonu yaşanan yavaşlıklar falan derken 1 ay sonunda hemen başka bir firmaya geçiş yaptım.
Bugün öylesine TurkNet'de altyapı sorguladığımda hattımın fiber deseklediğini öğrendim ve 1000 Mbps hız alacağım söyleniyor.

Şimdi sorularıma gelecek olursam;

1) 1000 Mbps tarifesini kullanan var mı? Var ise memnun mu, gerçekten söylediği hızı veriyor mu? Santral olarak çok yakınım, uzaklık olarak herhangi bir sorunum yok.
2) eskisi gibi kopmalar falan oluyor mu, yani pişman eder mi beni?
3) sesli olarak müşteri destekleri var mı? Eskiden yoktu, onun için soruyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, GigaFiber hizmeti, kontrolü tamamen bize ait bir hizmettir. Bunu şöyle izah edebilirim; yerel sağlayıcının altyapısını üzerinden hizmet aldığınızda arıza müdahaleleri için yerel sağlayıcı ekiplerini yönlendiriyoruz. Fakat burada doğrudan TurkNet saha ekipleri müdahale gerçekleştirebiliyor. Bu da olası arızaların çözüm sürelerini kısaltabiliyor. Technopat Sosyal dahil olmak üzere tüm sosyal medya kanalları ve Online işlem merkezi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 
Eylül ayında geçtim. Benim de sizin gibi şüphelerim vardı. Bir kesinti ve sorun yaşamadım henüz, kesinlikle geçilir. Destek var.

0 ping neymiş hocam? TurkNet sunucusunu cebinizde mi taşıyorsunuz? 😳
 
2 hafta önce özellikle gece geç saatlerde kesinti yaşadım ama sağ olsun destek ekibi gece çok geç olmasına karşı arayıp sorunu halletmeme yardımcı oldu. İPv6 muhabbetinin ardından elektrik gidip geldiğinde internet gelmiyordu. Modemden İPv4 yapıp o sorunu da hallettim. Benim yaşadığım sorunlar bölgeselde olabilir.
 
Millete 1 Gbps veriyor TurkNet. Hala geçeyim mi diye soruyorsunuz. 100 TL üstelik.
Sormak isterim bir internet alırken baktığınız kriterler sadece hız ve fiyat mı? Verilen hizmet, kesinti, kopma gibi şeyleri neden ön planda bulundur muyorsunuz? Ayrıca kullanmadığınız bir hizmet hakkında yorum yapmanızda çok trajikomik. Konu sahibi kullanan kişilere sormuş tecrübelerini %70 kullanmayan kişiler yanıt vermiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı