TurkNet 140 TL kaç Mbps verir?

Santral ya da şebeke kutusu ile aranızdaki mesafe fark ettiriyor. Türk Telekom ve Millenicom kullandım. Şebeke kutusu yakınımda olduğundan 100Mbit gözüken interneti 85 olarak alabiliyordum. Millenicom da taahhüt olmayınca taahhütlü bir internete geçmek istedim. Karşıma Kablonet çıktı aynı altyapı ve modemde Kablonet sayesinde 1 haftadır ping ve internet hızı ile uğraşıyorum. Kablonet VDSL pişmanlıktır. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
 
Şimdi şunu merak ediyorum. Ben diğer internet sağlayıcıların paketlerine baktığımda 35 Mbps atıyorum 150 TL ben TurkNet'e geçeceğim Millenicom'dan. 140 TL'den başlayan fiyatlarla diyor. 140 TL verdiğimde ben kaç Mbps alacağım? 16 Mbps mi yoksa altyapımın desteklediği kadar mı?
Merhaba, altyapınızın desteklediği maksimum hızı veriyoruz. Adresinizde gigaFiber altyapımız varsa 1000 Mbps'e kadar hizmeti 139.90 TL'ye alabilirsiniz. Adresinizde gigaFiber hizmetimiz yoksa altyapınızın desteklediği maksimum hızı 169.90 TL'ye kullanabileceksiniz. Altyapınızı https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama sayfamızdan sorgulayabilirsiniz. Sizi de aramızda görmek isteriz 🌸
 

Yeni konular

Geri
Yukarı