TurkNet 35 Mbit internet bağlantı kesilmesi

omerfaruk9310

Hectopat
Katılım
9 Haziran 2020
Mesajlar
195
Çözümler
1
Merhabalar, bilgisayarım modemime en fazla 1 metrelik lan kablosu ile bağlı. İnternetim de ara ara yani günde dört veya beş kez bağlantı kesilmesi yaşıyorum. Bir iki dakika sonra kendine geliyor. Bu sürede bazen telefonum ile kablosuz olarak bağlana biliyorum. PlayStation ile aynı soruna denk gelmedim. Lan kablosu yeni, yanı tekrar değiştirip deneyeceğim. Anlam veremiyorum gerçekten. Geçen gün yine aynı şey oldu. Steam son hız ile oyun indirirken Chrome dahi açılmadı. Bir bilgisi olan var mı? Modemimi resetledim ama nafile. TurkNet müşteri hizmetlerine ulaşmak zaten mümkün değil. Mesaj atmışlar internetinizde bir sorun yoktur diye. Çok ilgin. Bu bazen telefonum ile bağlanırken de meydana geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal altyapı kapasiteniz size tanımlanan hızdan az bu yüzden kopma sorunu yaşıyorsunuz. Altyapı kapasitenizi öğrenip ona göre hız tanımlamalısınız. Örnek vereyim; 8 Mbps'lik altyapıya siz 16 tanımlatırsanız günlük olarak kopma sorunu yaşayabilirsiniz.
 
Bana en fazla 35mbit desteklendiği söylendi ve her gün 30-35 mbit arası alıyorum. Şu an düzgün mesela. Fakat dediğim gibi günlük kesinti mevcut. Müşteri hizmetleri bir sorun olmadığını söyledi. Çok ilginç. Millenicom kullanıyordum daha önce ve bu şekilde bir sorun yoktu.
 

Geri
Yukarı