- Makaleler
- 4
Daha fazla
Merhaba,
Sene sonu taahhütüm bittiği için paketimi değiştirmem gerekecek. TürkNet alıp 7/24 85 Mbps kullanıp 90 TL civarı ödemek mi daha iyi olur yoksa 19:00-24:00 arası 25/5 Mbps, geri kalan zamanlarda 100 Mbps kullanıp 110 TL civarı ödemek mi?
Türksat’a televizyon kanalları da dahil.
TürkNet müşteri hizmetleri berbat diyorlar ama emin olamadım. Altyapı gelişirse hep 100 Mbps verebilme ihtimalleri de olur.
Türksat’ın gecikmesi oldukça iyi. Oyun oynarken hep 60 ms civarında.
Şu anki paketimde 126 TL’ye tamamen sınırsız 100 Mbps alıyorum ve televizyon kanalları da dahil. İnternet için 150 TL’ye kadar yol var.
Öyle olursa mükemmel olur. Televizyon kısmı pek önemli değil zaten. Arada bir belgesel kanallarına bakmak için öylesine duruyor kenarda. Ek olarak Turksat aboneliğini onun için tutabilirim sanırım.Bence TürkNet. Altyapı sorgulamada altyapım 68 Mbps destekliyordu, bağlantıda ufak tefek değişiklerle şu an 93 Mbps alıyorum. Sizin altyapı 85 gözüküyor, siz de 95-100 Mbps hız alabilirsiniz.
Kablonet aynı paketi kullanıyorum 1 senedir. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve yanında TV paketi bedavaya geliyomuş gibi bir his oluşuyor fiyatından dolayı. LoL'de sabit 18 ms pingim var. Merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.Merhaba,
Sene sonu taahhütüm bittiği için paketimi değiştirmem gerekecek. TurkNet alıp 7/24 85 Mbps kullanıp 90 TL civarı ödemek mi daha iyi olur yoksa 19:00-24:00 arası 25/5 Mbps, geri kalan zamanlarda 100 Mbps kullanıp 110 TL civarı ödemek mi?
Turksat’a televizyon kanalları da dahil.
TurkNet müşteri hizmetleri berbat diyorlar ama emin olamadım. Altyapı gelişirse hep 100 Mbps verebilme ihtimalleri de olur.
Turksat’ın gecikmesi oldukça iyi. Oyun oynarken hep 60 ms civarında.
Şu anki paketimde 126 TL’ye tamamen sınırsız 100 Mbps alıyorum ve televizyon kanalları da dahil. İnternet için 150 TL’ye kadar yol var.
Mevcutta Turksat kullanıyorum zaten. Merak ettiğim kısım Turknet'ti. Hız testinde 96-100 Mbps alıp 5 Mbps de upload alıyorum ve indirmeler 12.2 MB/s. Buna yakın bir hizmet TurkNet'te de olur mu diye merak ediyordum.Kablonet aynı paketi kullanıyorum 1 senedir. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve yanında TV paketi bedavaya geliyomuş gibi bir his oluşuyor fiyatından dolayı. LoL'de sabit 18 ms pingim var. Merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.