Merhaba, Türk Telekom alt yapısı üzerinden TurkNet fiber kullanıyorum. VDSL'den fibere geçmiştim yaklaşık 2 ay oldu galiba fakat fiyatlardan dolayı başka sağlayıcıya geçmek durumundayım. Fiber hizmetine geçtiğim zaman yanında Türk Telekom'un bir modemini vermişlerdi üyelik iptali olduğu zaman bunu bize kargolaman lazım demişlerdi. Geçmeyi düşündüğüm sağlayıcının Online desteğiyle konuştuğum zaman modemi iade etmene gerek yok biz üstümüze alırız gibisinden bir şeyler söyledi. Böyle bir şey mümkün mü? Çünkü iki gün sonra bir şeyin ceza parasını ödemek istemiyorum. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku.
Düzenleme: Aboneliğimi iptal ettirip başka bir sağlayıcıdan tekrar yeni abonelik başkatmayacağım. Yeni sağlayıcı aynı port üzerinden geçiş sağlayacak bu sebeple modeminde kendi üstlerine geçeceğini TurkNet'e iade etmemin gerekmediğini söyledi. Bununla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Düzenleme: Aboneliğimi iptal ettirip başka bir sağlayıcıdan tekrar yeni abonelik başkatmayacağım. Yeni sağlayıcı aynı port üzerinden geçiş sağlayacak bu sebeple modeminde kendi üstlerine geçeceğini TurkNet'e iade etmemin gerekmediğini söyledi. Bununla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Son düzenleme: