TurkNet Aboneliğimi iptal etmiyor

Katılım
9 Şubat 2016
Mesajlar
12.573
Makaleler
4
Çözümler
21
Yer
İzmir
TurkNet firmasina iptal dilekçesini faks ile yolladım. Ama aboneliğim iptal edilmiyor. Ne yapabilirim? Destek kayıtlarına cevap vermem engellendi. Telefon aracılığı ile iletişim kuramıyorum. Sosyal medyada hazır cevap veriyorlar. Hizmeti dondurma özelliğini devre dışı bırakmışlar. Destek kaydı açamıyorum. Bu kan emici firmadan uzak durun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende anlamıyorum inatla karşımıza muhattap koymuyorlar. Bir de müşteri hizmetlerini arayınca "Sesli yanıt sistemine geçtik" reklamı yapıyorlardı, iyi bir halt yemişler gibi. Ben 15 TL daha fazla ödemeye razıyım, yeter ki karşımda bir muhattap olsun.
Netspeed'in müşteri hizmetleri daha iyi. Bende Türknet kullanıyorum ve internete bir şey olmaması için resmen dua ediyorum. Sadece sorunum nedir, bölgeselse tahmini ne zaman internet gelir sorusuna bile cevap bulamıyorsun bu bilinmezlik beni yoruyor.
 
TurkNet firmasina iptal dilekçesini faks ile yolladım. Ama aboneliğim iptal edilmiyor. Ne yapabilirim? Destek kayıtlarına cevap vermem engellendi. Telefon aracılığı ile iletişim kuramıyorum. Sosyal medyada hazır cevap veriyorlar. Hizmeti dondurma özelliğini devre dışı bırakmışlar. Destek kaydı açamıyorum. Bu kan emici firmadan uzak durun.

Yolladığın dilekçelerin birtane nüshası sen kalsın, faksı yolladığına dair faks makinasından çıkan bir kağıt vardır onuda sakla. Belli bir süre faturayı ödemeyince iptal ediyorlar. Çıkacak faturalarıda ödeme. Git THH’ye durumu ibraz et 5 kuruş ödemeden kurtul kan emicilerden. Hem de bedava internet kullanmış olursun nasıl olur :)
 
Ben Haziran ayında bağlattırdım.Eylül ortalarında iptal ettirdim.4 günde döndüler.2 ay sorunsuzdu internetim ama parayı ödeyinceye kadar.Hergün zıp pırt kesildi durdu bende iptal ettirdim.Son 2 gün internet iyi diye bana gelmiş 2 gündür internetten düşmemişsiniz büssürü laf saydı ben yinede iptal ettiricem dedim.Bana ağır bi şekilde tamam dedi.Türk telekoma geçerim Türknete asla !
 
Bence şansınız yokmuş ne diyelim İptal için fatura bitimine 5 gün kala başvurdum tık kesildi aradan zaman geçti başvurdum yine açıldı 1 hafta içinde. Hatta kopma oluyor diye 1 kere aradım 3 güne çözdüler bölgesel kesinti bakım olacağında detaylı şekilde saatini belli eden mesaj ve bilgi maili de geliyor o yüzden belirttikleri saatlerde kullanmıyorum. Bazen bahtsızlık vurdu mu gitmek bilmiyor. isteyen olursa gelen bilgi mailini de eklerim görüntüsü ile en son gelen bakım çalışmasına istinaden.
 
5-10 TL fazla vereceksiniz, Superonline dan şaşmayacaksınız.
Bağlantı her zaman stabil değil ne yazık ki, bu Türkiye şartlarından kaynaklı olsa gerek ama her zaman bir muhatabınız var. Şirket bir şekilde kendi prestijini düşünüyor ve müşteriyi memnun etmeye çalışıyor.
 
2014ten beri aktif bir Turknet kullanıcısıyım orda burda firmaya çöp atanlar için bu yorumu yapıyorum ben turknete gectigim de taahhütte vardı ona rağmen olağanüstü bir sorun yaşamadım, keza söyledikleri gibi çağrı merkezi hizmeti müşteriyi tatmin etmekten başka bir şey değil. Kayıt aldik, ilgili ekibe aktardik bla bla. Günümüz şartların da şahsi görüşüm olarak en iyi fiyat/performans değerleri sunan ISS.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı