TurkNet abonelik anketi nedir?

Elweald

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Bazı arkadaşlar sisteme girdiği zaman böyle bir anket ile karşılaşmış. Sizce böyle bir hizmeti sunabilir mi?
Seçeneklerde Disney+ da mevcut.

Dosya Ekleri

• ssss.png
    277,3 KB · Görüntüleme: 81
Bazı arkadaşlar sisteme girdiği zaman böyle bir anket ile karşılaşmış. Sizce böyle bir hizmeti sunabilir mi?
Seçeneklerde Disney+ da mevcut.
Merhabalar, değerli müşterilerimizin fikirlerini dikkate alarak bir çalışma yürütüyoruz. Neler olabileceğini hep beraber görelim

Yeni firma değiştirdim, herkese Netflix dağıtırsanız ağlarım

Merhabalar, değerli müşterilerimizin fikirlerini dikkate alarak bir çalışma yürütüyoruz. Neler olabileceğini hep beraber görelim

Mükemmelsiniz

Yeni firma değiştirdim, herkese Netflix dağıtırsanız ağlarım

Neden değiştirdin ki?

Özelden iletişime geçebilir misiniz sormak istediğim birkaç soru varda @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku.

Son düzenleme:
TurkNet maksimum hızı göstermiyor mu nasıl 500e 20 aldın. Onu öğrenmek için sordum.
Pardon yazmayı unuttum ben, bende hem TT hem Superonline fiber altyapı var Ayrıca TT altyapısı 10 GBit desteklese de Türk.Net en fazla 100 MBit veriyor. Sadece kendi altyapısına 1000 MBit veriyor.

Pardon yazmayı unuttum ben, bende hem TT hem Superonline fiber altyapı var ayrıca TT altyapısı 10 gbit desteklese de Türk.Net en fazla 100 Mbit veriyor. Sadece kendi altyapısına 1000 Mbit veriyor.

TT, Superonline fiber altyapı bunu nasıl soruşturabilirim bir link var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…