- Makaleler
- 4
Daha fazla
Şu an NetSpeed kullanıyorum. Alt yapıma VDSL gelmiş. Paketi değiştirmek için aradığımda "Apartmandaki alt yapınız kötü, önce onu değiştirin." demişlerdi. Bundan 6-7 sene önce TTNET kullandığımda da demişlerdi sana 12 Mbit hız versem kopmalar yaşarsın diye. Ben de NetSpeed'e tamam alt yapımı değiştireyim deyip kapatmıştım.
www.technopat.net
Sonra bu konuyu açtım, TurkNet alt yapısı var dediler. Pek inanmadım ama bugün aradım konuştum; evet, alt yapı var. Size alabileceğiniz en yüksek hızları vereceğiz dediler. Apartman tesisatını sordum değiştirmem gerek mi diye. Gerek yok bakır kablolarla da kullanabilirsiniz, biz kendi alt yapımızdan verdiğimiz için gerek yok dediler. Anlayamadım şimdi ben. Birinin dediği saçma oluyor.
TurkNet Altyapı Sorgulamak
Altyapı sorgulama sitelerinden alt yapımı sorguluyorum. Biri 17 Mbps, diğeri 82 Mbps, TurkNet ise altyapımızda olduğunuz için 100 download 100 upload verelim diyor. Hangisi doğru anlamış değilim. Gönül TurkNet'e inanmak istiyor tabi. :D
Sonra bu konuyu açtım, TurkNet alt yapısı var dediler. Pek inanmadım ama bugün aradım konuştum; evet, alt yapı var. Size alabileceğiniz en yüksek hızları vereceğiz dediler. Apartman tesisatını sordum değiştirmem gerek mi diye. Gerek yok bakır kablolarla da kullanabilirsiniz, biz kendi alt yapımızdan verdiğimiz için gerek yok dediler. Anlayamadım şimdi ben. Birinin dediği saçma oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör: