TurkNet altyapı sorgusunda sabit telefon ve adres sonuçları farklı çıkıyor

mertekremx

Centipat
Katılım
13 Mart 2023
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkese, 1382468 numaralı aboneyim. İkamet ettiğim binada birkaç yıldır TurkNet aboneliğim mevcut. Sitenizden aktif olarak internet kullandıgım açık adresim üzerinden sorguladığımda internet altyapım olmadıgını, internet hizmeti alamayacağımı bildiren bir metin cıkıyor. Ev telefonu ile sorguladıgımda ise 83 Mbps internet hizmeti alabileceğim gozüküyor. Şu an aktif olarak ortalama 18 download, 3 upload alıyorum. Sorunumla ilgilenebilir misiniz?

1679947793007.png


Sabit telefon ile sorgulamam.

1679947830224.png


Adres ile sorgulamam.

@500498 @TurkNet Destek Ayşegül
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, adres ile yapılan sorgulamalarda bazı durumlarda bu şekilde uyarı çıkmaktadır. Bölgenizde uygun port yoksa ve ya bütün portlar dolu ise bu uyarı alınıyor. Bu gibi durumlarda telefon ile sorgulama yapılmaktadır.
 
Telefon ile sorgulama yaptığımda müşteri hizmetlerinin hiç yardımcı olmadığını ellerinden bişey gelmediğini bu hızda kullanmak zorunda olduğumu belirtiyorlar ne bunu düzeltmenin herhangi bir yolu yok mu İSS mi değiştirmek istemiyorum ama mecbur bırakıyorlar.
 
OİM üzerinden paket değişikliği kaydı açarak uzman ekiplerimize sorunu iletebilirsiniz. Ekiplerimiz detaylı kontrolleri sağlayarak gerekli müdahaleyi sağlayacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı