TurkNet altyapının sağladığı hız 1 ayda düştü

Ozan7227

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2019
Mesajlar
274
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar ISS mi değiştirmeyi düşünüyordum. Bundan yaklaşık 1 ay önce TurkNet'in kendi sitesinden altyapı sorgulaması yaptım ve altyapımın maksimum desteklediği hız 50Mbps olarak gözüküyordu haliyle bana 35Mbps download verebilen özgür iletişim 35 paketini önermişti fiyatlar arttıktan sonra tekrar bakayım dedim ve zaten aynı paketi önereceğini düşünerek direkt altyapı sorgulaması yaptım fakat şu an yaptığım altyapı sorgulamasında desteklediği maksimum hız 16Mbps olarak gözüküyor bu 1 ay içinde ne bir altyapı çalışması yapıldı ne de internet ile ilgili herhangi bir şey değişti ne olmuş olabilir böyle durup dururken?
 
Sol şerit dolu diye düşün. Yeni abone olacaklar sağ şeritten başlayacak anlamına geliyor. Sol boşalınca fırsatı görenler hızını yükseltebilecek. 😅
 
Birinin hattını kapattırması ya da yeni dolap koyulması lazım. Bir dilekçe verebilirsiniz fakat yeni dolap koyulması genellikle çok zor oluyor. Birisinin hattını kapattırması gerekmekte.
Öyle de değil. Benim apartmanımda kimse hattını kapatmadı. Hatta uzaktan eğitimden dolayı herkes internete koşunca port bitti. Açmaları 3 hafta sürdü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı