JackForest Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 189 Çözümler 2 Yer Kuzey Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #31 Einstein dedi: Evet hocam ADSL. Genişletmek için tıkla... Bu lan4 dediği kabloyla televizyona bağlı 100Mbps gösteriyor iyi bir değer mi?
Einstein dedi: Evet hocam ADSL. Genişletmek için tıkla... Bu lan4 dediği kabloyla televizyona bağlı 100Mbps gösteriyor iyi bir değer mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.764 Çözümler 580 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #32 O genelde internet daha stabil olsun diye kullanılır Wi-Fi'ya göre dhs iyi.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Mart 2024 #33 Eren hocamın dediği gibi Adsl. Bence geçişi yapın daha sonra vdsl için başvuru yapın boşluk olduğunda belki geçirirler.
Eren hocamın dediği gibi Adsl. Bence geçişi yapın daha sonra vdsl için başvuru yapın boşluk olduğunda belki geçirirler.
JackForest Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 189 Çözümler 2 Yer Kuzey Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #34 Teknoyms dedi: Eren hocamın dediği gibi ADSL. Bence geçişi yapın daha sonra VDSL için başvuru yapın boşluk olduğunda belki geçirirler. Genişletmek için tıkla... Şu an kablosuz 10Mbps internet alıyorum bilgisayar gelince kablolu hızını da test edeceğim daha yüksek hız verirlerse geçmeyi düşünüyorum yardımlarınız için teşekkürler hocam.
Teknoyms dedi: Eren hocamın dediği gibi ADSL. Bence geçişi yapın daha sonra VDSL için başvuru yapın boşluk olduğunda belki geçirirler. Genişletmek için tıkla... Şu an kablosuz 10Mbps internet alıyorum bilgisayar gelince kablolu hızını da test edeceğim daha yüksek hız verirlerse geçmeyi düşünüyorum yardımlarınız için teşekkürler hocam.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Mart 2024 #35 Adsl üzerinden hizmet aldığınız için çok fark olmaz diye düşünüyorum.
JackForest Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 189 Çözümler 2 Yer Kuzey Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #36 Teknoyms dedi: ADSL üzerinden hizmet aldığınız için çok fark olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ADSL ile VDSL farkı ne oluyor ki?
Teknoyms dedi: ADSL üzerinden hizmet aldığınız için çok fark olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ADSL ile VDSL farkı ne oluyor ki?
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Mart 2024 #37 JackForest dedi: ADSL ile VDSL farkı ne oluyor ki? Genişletmek için tıkla... VDSL ADSL farkı, VDSL teknolojisinde fiber kabloların da yer almasından kaynaklaniyor. Adsl 12/24 gibi hızlara ulaşabiliyorken Vdsl 100 mbps ye ulaşabilir.
JackForest dedi: ADSL ile VDSL farkı ne oluyor ki? Genişletmek için tıkla... VDSL ADSL farkı, VDSL teknolojisinde fiber kabloların da yer almasından kaynaklaniyor. Adsl 12/24 gibi hızlara ulaşabiliyorken Vdsl 100 mbps ye ulaşabilir.